Închide meniul

Oltenii lui Adrian Mititelu, scor incredibil în Liga 3. Victorie după un meci cu 14 goluri pentru FCU Craiova 2

Publicat: 10 mai 2024, 18:59

Reclamă
Oltenii lui Adrian Mititelu, scor incredibil în Liga 3. Victorie după un meci cu 14 goluri pentru FCU Craiova 2

Oltenii lui Adrian Mititelu, scor incredibil în Liga 3. Ce s-a întâmplat la FCU Craiova 2 - CSM Jiul Petroşani

Adrian Mititelu, în timpul unui meci / Hepta

Oltenii lui Adrian Mititelu au înregistrat un scor incredibil în Liga 3. FCU Craiova 2 a jucat împotriva celor de la CSM Jiul Petroşani, în etapa a 8-a a play-out-ului, şi au obţinut victoria într-un mod total neaşteptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe penultimul loc în play-out şi fără şanse de a mai evita retrogradarea din seria 7, alb-albaştrii au obţinut al doilea succes din această fază a competiţiei. Scorul a fost unul „fluviu”.

Oltenii lui Adrian Mititelu, scor incredibil în Liga 3

FCU Craiova 2 a fost condusă la pauză cu scorul de 1-3, dar a revenit incredibil în repriza secundă. A înscris de nu mai puţin de şapte ori în poarta adversă. Şi oaspeţii au mai marcat trei goluri.

Meciul FCU Craiova 2 – CSM Jiul Petroşani s-a încheiat 8-6. Rezultatul este unul incredibil, în condiţiile în care alb-albaştrii marcaseră 14 goluri, în total, în precedentele 7 partide din play-out.

Reclamă

Echipa a doua a lui Mititelu are 19 puncte, cu şapte mai puţin decât Jiul Petroşani. Nu o mai poate depăşi şi va retrograda la finalul sezonului. Şi gruparea din Liga 1 trece prin momente teribile. Are nevoie de o victorie în ultima etapă a play-out-ului pentru a evita retrogradarea.

FCU Craiova 1948 are meci cu Hermannstadt duminică, de la ora 21:30. Victoria este obligatorie pentru gruparea din Bănie.

Cum arată clasamentul din play-out, cu o etapă înainte de final:

Reclamă 4 / 0/3

1. UTA – 37 de puncte
2. Oţelul – 33 de puncte
3. Hermannstadt – 31 de puncte
4. U Cluj – 30 de puncte
5. Petrolul – 29 de puncte
6. FC Botoşani – 25 de puncte
7. FC Voluntari – 24 de puncte
8. Poli Iaşi – 24 de puncte
9. FCU Craiova – 22 de puncte
10. Dinamo – 22 de puncte

Meciurile din etapa a 9-a a play-out-ului Ligii 1:

Oţelul – FC Botoşani
Poli Iaşi – Petrolul
FCU Craiova – Hermannstadt
Dinamo – UTA
FC Voluntari – U Cluj

Toate meciurile vor avea loc la aceeaşi oră şi vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:29 FotoDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia pe Arena Naţională pentru salvarea de la retrogradare 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! Vezi toate știrile
Citește și