Închide meniul

Oltenilor le e dor de fotbal! Alexandru Cicâldău: "Abia aștept să jucăm din nou!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 5:27

Oltenilor le e dor de fotbal! Alexandru Cicâldău: "Abia aștept să jucăm din nou!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Alexandru Cicâldău așteaptă reluarea campionatului

Aflat în izolare, Alexandru Cicâldău le-a povestit suporterilor cu ce se ocupă în această perioadă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Fac exercițiile pe care ni le-a dat preparatorul fizic, alerg și fac și exerciții de forță în casă. E greu, cu toții vrem să revenim. E ciudat, mai ales că a trecut o perioadă destul de lungă și abia așteptăm să jucăm din nou. Îmi e foarte dor de teren", a spus Cicâldău. 

Alexandru Cicâldău: "Mai am multe de demonstrat la Craiova"

Universitatea Craiova ocupa locul 3 în momentul întreruperii campionatului, la 4 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Cicâldău speră ca titlul să se decidă pe teren în acest sezon și să ajungă în Bănie. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani nu are gânduri de plecare. 

"O să stau atâta timp cât e nevoie de mine, pentru că mă simt foarte bine aici. Am iubit acest club din prima zi în care am ajuns. Un stadion mai frumos ca Ion Oblemenco nici nu există, unde te-ai putea simți mai fotbalist. Mai am multe de demonstrat la Craiova", le-a spus Cicâldău fanilor. 

Alexandru Cicâldău, descoperit de Gică Hagi

Mijlocașul și-a început cariera la Viitorul lui Hagi și încă mai ține legătura cu foștii coechipieri. Cicâldău îi este recunoscător lui Gică Hagi. 

Reclamă

"Pe mine m-a și crescut ca jucător. Ceea ce sunt astăzi sunt și datorită lui. Este un om care înseamnă foarte mult pentru mine", a mai spus jucătorul Craiovei.  

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și