Închide meniul

”Opt – nouă milioane de euro vor fi vise!” Gigi Becali primește cea mai proastă veste! Ce se întâmplă cu transferurile ”perlelor” de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2020, 14:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

”Opt – nouă milioane de euro vor fi vise!” Gigi Becali primește cea mai proastă veste! Ce se întâmplă cu transferurile ”perlelor” de la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Gigi Becali nici nu vrea să audă de o sumă sub 15 milioane de euro pentru Man sau Coman. Duckadam îi transmite un mesaj ponderat lui Becali, pe care îl sfătuiește să se mulțumească și cu mai puțini bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A venit și această pandemie, iar jucătorii se vor vinde pe sume din ce în ce mai mici. Ați văzut că și la Barcelona s-au tăiat salariile! Deci, banii care s-au luat până acum pe un jucător, câte opt – nouă milioane de euro, vor fi vise de acum înainte.

Degeaba speculăm că vom lua 15 – 20 de milioane de euro pe un fotbalist. Nu cred că echipele din străinătate vor mai fi dispuse să plătească sume atât de mari pentru că va fi o recesiune în toată lumea, nu doar în fotbal”, a spus Helmut Duckadam la Prosport.

Duckadam a vorbit despre ”prețul corect” pentru Coman și Tănase

Helmut Duckadam a vorbit și despre banii pe care îi poate lua Gigi Becali, în mod real, pe Coman sau Tănase.

Pot pleca…și Coman sau Tănase, dar pentru trei – patru – cinci milioane. Sunt convins că pe Tănase pentru trei – patru milioane l-ar lăsa să plece. Nu știu dacă Olympique Marseille îl vrea, depinde ce interese are acest club, dacă are nevoie de un jucător ca Tănase ar da banii.

Reclamă

Florinel Coman – cred că foarte mulți jucători de 21 – 22 de ani visează la echipe mari din străinătate. Ar trebui să aibe niște performanțe la nivel de club, la nivel de națională…avem atât de multe exemple cu unii care au plecat în străinătate și apoi s-au întors în campionatul României cu o valoare mult mai scăzută și apoi nu au mai reușit să se transfere iar. Ei sunt nerăbdători, dar e prematur”, a mai afirmat fostul oficial al FCSB.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și