Închide meniul

Ora şi transferul la CFR Cluj! Florin Ştefan a fost prezentat oficial de campioană. Dan Petrescu îşi face dream team

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2021, 17:39

Ora şi transferul la CFR Cluj! Florin Ştefan a fost prezentat oficial de campioană. Dan Petrescu îşi face dream team

Florin Ştefan a semnat cu CFR Cluj

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu face o adevărată revoluţie la echipă. CFR Cluj a anunţat al treilea transfer oficial al zilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Ştefan a semnat cu CFR Cluj

Bine ai venit, Florin Ștefan! Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul fundașului Florin Ștefan. Fotbalistul de 25 de ani are peste 100 de meciuri în Liga 1 bifate în tricourile celor de la Sepsi OSK, ultima echipă pentru care a evoluat, și Juventus București. Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!„, a anunţat CFR Cluj pe reţelele de socializare.

CFR Cluj i-a readus pe Culio şi Bordeianu

CFR Cluj a mai realizat două transferuri astăzi. Este vorba de revenirile lui Culio şi Mihai Bordeianu. Pe mijlocaşul argentinian l-a prezentat ca pe un adevărat star. „Legenda s-a întors acasă! – a fost mesajul celor de la CFR Cluj.

Dan Petrescu a reuşit primele transferuri la CFR Cluj

Dan Petrescu a reuşit primele mutări după ce a revenit la CFR Cluj. Culio, Bordeianu şi Florin Ştefan sunt primii jucători transferaţi în mandatul lui Petrescu.

Culio va juca toate meciurile dacă va fi sănătos, evident. A fost singurul jucător din istoria clubului, toată lumea m-a criticat…ciorba reîncălzită îi spuneau când juca cu Lazio. Cred că poate juca până la 40 de ani. El a plecat din România că avea o problemă da familie, nu că nu putea să joace. M-a sunat, mi-a spus că a rezolvat problemele cu soţia şi că vrea să revină acasă şi să joace.

Eu am fost surprins că e liber, nici nu ştiam. A jucat foarte bine la Sepsi, şi la echipa de tineret. E un fundaş de perspectivă, Camora nu cred că poate să joace toate meciurile. Vrem să avem un fundaş de viitor, e un fundaş important pentru viitorul echipei„, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și