Închide meniul

Ouzounidis trimite săgeţi către rivali: "Mediaş nu merita să piardă cu FCSB". Ce a spus despre valul de accidentări de la Craiova

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 martie 2021, 14:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Ouzounidis trimite săgeţi către rivali: "Mediaş nu merita să piardă cu FCSB". Ce a spus despre valul de accidentări de la Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marinos Ouzounidis a prefaţat duelul cu Gaz Metan

Peste două zile, oltenii vor juca cu Gaz Metan, în deplasare, la Mediaş, iar tehnicianul grec a prefţatat duelul de vineri seară. Prima îngrijorare a lui Ouzounidis se leagă de accidentări. Craiova are nu mai puţin de cinci jucători indisponibili pentru confruntarea cu ardelenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ouzounidis, îngrijorat de accidentări: "Avem numeroase probleme"

"Nu este accidentat numai Koljic, mai sunt şi Bălaşa, Ofosu, Acka, Screciu. Deci avem numeroase probleme, dar în acest moment mă gândesc doar la jucătorii pe care îi avem disponibili.

Acum sunt importanţi jucătorii care pot juca, iar ei trebuie să primească atenţia şi meritele pentru rezultatele obţinute. Nu ştiu alte echipe dacă aveau problemele noastre ar fi obţinut aceleaşi rezultate ca noi", a anunţat Ouzounidis, la conferinţa de presă.

În partida tur, oltenii au câştigat cu 3-1 duelul cu Gaz Metan. Tehnicianul spune că nu se teme de gruparea lui Mihai Teja, însă rămâne precaut, mai ales după ultimul meci al Mediaşului cu FCSB, despre care Ouzounidis a declarat că nu trebuia să fie pierdut. 

Ouzounidis: "Mediaş nu merita să piardă cu FCSB"

"Nu îmi este teamă de acest meci, dar ştiu că Mediaş este o echipă foarte bună. În prezent ocupă un loc inferior în clasament având în vedere ce jucători şi posibilităţi are.

Reclamă

Mediaş nu merita să piardă nici meciul trecut, cu FCSB. Nu putem spune niciodată înaintea unui meci că va fi uşor, mai ales că toate echipele când joacă împotriva Craiovei sau FCSB sau CFR dau tot ce au mai bun, sunt mult mai motivate.

Cel mai important este să obţinem un rezultat bun. Sunt de o lună aici şi m-am obişnuit cu vremea şi cu terenurile dificile, nu e uşor pentru jucători, dar avem noroc că la noi suprafaţa de joc este de calitate, atât la stadion, cât şi la antrenamente", a mai spus tehnicianul Craiovei.

Craiova câştigă "ca italienii" de când are antrenor grec

Scorul de 1-0 este specialitatea casei pentru olteni. De la instaurarea lui Ouzounidis, gruparea din Bănie a obţinut acest rezultat în nu mai puţin de 5 meciuri, în toate competiţiile. Antrenorul alb-albaştrilor spune că nu contează scorul, atât timp cât echipa sa câştigă. 

Reclamă 4 / 0/3

"Cel mai important este să marchezi un gol mai mult decât adversarul, nu suntem mulţumiţi numai cu 1-0, ştim că avem ceva probleme în această perioadă, dar important este să luăm punctele, nu contează scorul. Trebuie să fim pozitivi, altfel, dacă gândim negativ, vom pierde meciurile. La fel şi dacă ne gândim la alte partide, care sunt mai târziu, nu la cele care urmează”, explică antrenorul grec.

Ştefan Baiaram este una dintre "perlele" pe care oltenii mizează în acest sezon, iar Ouzounidis i-a transmis un mesaj categoric tânărului fotbalist.

"Pe Ştefan Baiaram l-am sfătuit să-şi păstreze echilibrul, este important ca jucătorii tineri să fie calmi, să nu li se urce la cap, să nu se gândească imediat după ce dau un gol că sunt cei mai buni, să fie influenţaţi de ce se spune pe reţelele de socializare despre ei, fiindcă imediat pot ajunge jos. Pentru mine, jucătorii mei sunt cei mai buni, dar nu sunt selecţionerul României să spun ce jucători de la Craiova ar trebui chemaţi la naţională", a încheiat Ouzounidis.

Ştefan Baiaram a scris istorie pentru Craiova! A devenit cel mai tânăr marcator din actualul sezon al Ligii 1

Etapa trecută, Ştefan Baiaram scris istorie, după ce a marcat unicul gol al meciului dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 1-0.

El a devenit cel mai tânăr marcator din actualul sezon al Ligii 1, la 18 ani, 2 luni şi 6 zile. Baiaram l-a depăşit cu doar patru zile pe Octavian Popescu, puştiul lui FCSB pe care Becali speră să obţină zeci de milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și