Închide meniul

Ovidiu Burcă, noi detalii despre problemele financiare de la Dinamo: „Asta îi bruiază mental pe jucători”

Sebastian Cristian Publicat: 13 ianuarie 2023, 21:15

Reclamă
Ovidiu Burcă, noi detalii despre problemele financiare de la Dinamo: Asta îi bruiază mental pe jucători”

Ovidiu Burcă a vorbit despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Ovidiu Burcă/As.ro

Ovidiu Burcă a oferit noi detalii despre problemele financiare de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul „câinilor roșii” a recunoscut că situația incertă îi afectează pe fotbaliștii săi.

Ovidiu Burcă, noi detalii despre problemele financiare de la Dinamo

Totuși, tehnicianul rămâne încrezător că lucrurile se vor îmbunătăți la Dinamo, având în vedere că suporterii sunt alături de echipă necondiționat.

„Asta este provocarea în ceea ce privește perioada imediat următoare. Vrei, nu vrei, tragi cu ochiul și vezi ce se întâmplă din punct juridic. Aspectul financiar este unul care îi bruiază din punct de vedere mental pe jucători. Sunt unii dintre ei care au familii, rate la bănci, iar aceste întârzieri salarile nu fac deloc bine.

Sperăm să se găsească soluții, suntem optimiști, avem acești suporteri fantastici care ne susțin din toate punctele de vedere și sperăm că vom vedea și luminița de la capătul tunelului”, a declarat Ovidiu Burcă, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

După 16 etape desfășurate în Liga 2, Dinamo ocupă locul 8, cu 24 de puncte. Obiectivul dinamoviștilor rămâne în continuare calificarea în play-off.

Ovidiu Burcă a analizat lupta la titlu în Liga 1: „CFR a omorât campionatele!”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a analizat lupta la titlu în Liga 1!

În prezent, clasamentul Ligii 1 este condus de Farul Constanța, care a obținut 45 de puncte în 21 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă a vorbit despre șansele primelor patru echipe, din Liga 1, de a cuceri titlul, la finalul actualului sezon.

„Da, urmăresc Liga 1, destul de mult. În timpul pe care îl am liber, trag tot timpul cu ochiul și mă uit și la meciurile din Liga 1. Farul este pe primul loc, dar nu știu dacă au ei prima opțiune. Dar, la cum a arătat echipa în prima parte a campionatului… Domnul Hagi a construit o echipă foarte frumoasă anul acesta, e o plăcere să-i vezi jucând. Au jucători de foarte mare calitate și un joc, care îmi place foarte mult.

Apoi este eterna CFR, care, în ultimul timp, a omorât campionatele. FCSB are o echipă care mustește de talent. Va fi interesant.

Craiova, care întotdeauna, de foarte mulți ani, încearcă să intre în lupta aceasta, dar parcă prea puțin au reușit. Poate, cine știe, anul acesta vor reuși să facă surpriza, mai ales că atunci când începe play-off-ul se înjumătățesc punctele”, a declarat Ovidiu Burcă, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și