Închide meniul

Ovidiu Burcă nu crede că fotbalul se va relua curând în România: ”Nu suntem la nivelul Germaniei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 18:57

Ovidiu Burcă nu crede că fotbalul se va relua curând în România: ”Nu suntem la nivelul Germaniei”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Ovidiu Burcă nu crede că fotbalul se va relua curând în România: ”Nu suntem la nivelul Germaniei”

Burcă a jucat în cariera sa pentru Energie Cottbus între 2007 și 2010 și a putut face o comparație între România și Germania, acolo unde Bayern Munchen, Borussia Dortmund și Schalke și-au scos jucătorii la primele antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă: ”Nu suntem la nivelul Germaniei”

”În momentul ăsta ne antrenăm așa cum putem, cred că toate cluburile au apelat la metoda asta online. Avem un preparator fizic, care lucrează cu jucătorii strict din punct de vedere fizic.

Cred că în acest moment, în care lucrurile sunt extrem de sensibile în România, nimeni nu ar trebui să riște absolut nimic. Trebuie să fim realiști, încă nu suntem la nivelul Germaniei. Să fim mai precauți”, a declarat Burcă pentru Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și