Închide meniul

Ovidiu Haţegan a avut probleme în startul meciului FC Voluntari – Sepsi. Arbitrul, făcut K.O. după ce a fost lovit de Vadim Raţă. Medicii au intervenit de urgenţă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 februarie 2022, 17:36

Ovidiu Haţegan a avut probleme în startul meciului FC Voluntari – Sepsi. Arbitrul, făcut K.O. după ce a fost lovit de Vadim Raţă. Medicii au intervenit de urgenţă

Ovidiu Haţegan a avut nevoie de intervenţia medicilor

Captură Digi Sport

În minutul 6, Haţegan a fost lovit, involuntar, de Vadim Raţă. Mijlocaşul din Moldova nu a fost atent în momentul în care s-a apropiat de „centralul” confruntării şi l-a lovit cu cotul în tâmplă. Au urmat momente de uluială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Ovidiu Haţegan
Ovidiu Haţegan, făcut K.O. de Vadim Raţă

Ovidiu Haţegan, făcut K.O. pe stadionul „Anghel Iordănescu”

Incidentul nu a fost observat de ceilalţi fotbalişti, care au continuat meciul. Vizibil afectat, Haţegan a fluierat şi a fost înconjurat de jucători. Când au văzut cât este de ameţit, medicii au intrat de urgenţă pe teren şi i-au oferit îngrijiri.

Arbitrul şi-a revenit destul de repede şi nu a fost nevoie să fie înlocuit cu Iulian Dima. Meciul s-a reluat după două minute în care spectatorii din tribune nu au înţeles ce s-a întâmplat. Vadim Raţă şi-a cerut scuze de la Haţegan. La 20 de minute distanţă, mijlocaşul lui Liviu Ciobotariu i-a pasat decisiv lui Constantin Budescu, care a deschis scorul la Voluntari.

Ovidiu Haţegan l-a eliminat pe Cristi Bălgrădean în Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat sancţiunile după evenimentele de la meciurile din etapa a 24-a din Liga 1. Cel mai mare incident s-a petrecut la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, unde Cristian Bălgrădean l-a înjurat pe arbitrul Ovidiu Hațegan.

FRF l-a sancționat pe Bălgrădean cu o suspendare de două jocuri și o penalitate sportivă în valoare de 4500 de lei. Colegul lui Bălgrădean, Mario Camoro, eliminat și el în meciul din Bănie, a primit o suspendare de un joc și o penalitate sportivă de 740 de lei. Clubul CFR Cluj a fost amendat cu 3000 de lei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și