Închide meniul

Pablo Cortacero, desființat! Ionuț Lupescu a cerut arestarea spaniolilor: "Dinamo a avut parte numai de camătari" Ce le-a sugerat fanilor din DDB

Alexandru Ivan Publicat: 14 martie 2021, 9:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Pablo Cortacero, desființat! Ionuț Lupescu a cerut arestarea spaniolilor: "Dinamo a avut parte numai de camătari" Ce le-a sugerat fanilor din DDB

Dinamo

Ionuț Lupescu cere arestarea spaniolilor

  • Ionuț Lupescu vrea arestarea lui Cortacero
  • Ce le-a cerut membrilor DDB

Ionuț Lupescu cere intervenția imediată a autorităților la Dinamo. Pablo Cortacero a adus clubul din Ștefan cel Mare aproape de faliment, iar problemele financiare s-au reflectat și pe plan sportiv. "Câinii" sunt pe locul 14 în Liga 1 și fără victorie de 6 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupescu i-a "taxat" și pe foștii patroni de la Dinamo. El a spus că clubul său de suflet a fost condus numai de "cămatari".

Ionuț Lupescu cere arestarea lui Pablo Cortacero

”Dinamo a avut parte numai de cămătari şi e păcat acest lucru. E pentru prima dată când suporterii fac ceva ce nu s-a făcut niciodată în România. Şi mă includ şi eu aici, că şi eu sunt parte din program. Toţi încercăm să salvăm, important acum e să reuşim să găsum soluţii pentru această licenţă.

Reclamă

Sperăm ca autorităţile statului să realizeze că avem de-a face cu infractori, pentru că am mai văzut exemplele astea chiar şi în Elveţia. Şi acolo autorităţile respective au luat măsuri”, a spus Ionuț Lupescu, pentru Telekom Sport. 

Pablo Cortacero a dispărut de multă vreme din peisaj. Cu toate acesta, Ciprian Marica a dezvăluit că spaniolul e gata să revină în România. 

Reclamă

Între timp, suporterii din DDB au încercat să aducă la echipă un miliardar turc. Deocamdată, negocierile au intrat în impas. 

Ionuț Lupescu, sugestie pentru fanii din DDB

Ionuț Lupescu apreciază eforturile suporterilor de a salva clubul de la faliment. Cu toate acestea, el s-a declarat nemulțumit de maniera cum membrii DDB au gestionat partea sportivă. Lupescu cere ca Dinamo să aibă foste legende în funcții de conducere. 

"Mi-aş dori să se schimbe strategia şi gândirea în ceea ce înseamnă fotbalul la Dinamo. Eu nu pot să fiu împotriva străinilor, pentru că am stat toată viaţa în străinătate. Acum, la Dinamo este o situaţie specială şi eu cred că, aducând foarte mulţi străini pe bani foarte mulţi, foarte mulţi bani, pe hârtie cel puţin, că nu ştiu dacă s-a mai şi plătit, a fost o strategie foarte prostă. Şi cred că Dinamo pe viitor ar trebui să se axeze pe copii şi juniori din România.

Reclamă 4 / 0/3

I-aş sfătui pe cei care sunt acum în board-ul DDB să ia legături şi să se apropie cât se poate de mult, în special în ceea ce priveşte parte tehnică, sportivă, să lase unor profesionişti. Şi sunt destui în istoria lui Dinamo. Ştiţi foarte bine că şi eu am avut diferenţe cu Cornel Dinu, dar vrei – nu vrei, este unul dintre… sau singurul care comentează la televiziuni din România şi analizează perfect absolut tot. Că îi mai place lui să înflorească puţin, ăsta e stilul lui şi e de admirat.  

'Nea Mircea, sigur, este unde este, la Dinamo Kiev, dar şi el ajută cum poate. Eu sunt aici, nu am cum să ajut mai mult deocamdată", a mai spus Ionuț Lupescu. 

Ionuț Lupescu a fost crescut de Dinamo. Acesta a cucerit trei titluri de campion și trei Cupe ale României alături de clubul din Ștefan cel Mare. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă