Închide meniul

Pablo Cortacero i-a scos din minţi pe jucători şi o ţine pe-a lui! "În aceste zile intră cele 5 milioane. Vom plăti împrumutul celor de la DDB către club"

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 12:41

Reclamă
Pablo Cortacero i-a scos din minţi pe jucători şi o ţine pe-a lui! "În aceste zile intră cele 5 milioane. Vom plăti împrumutul celor de la DDB către club"

Hepta

Pablo Cortacero promite din nou că vin banii la Dinamo

"Sper ca în aceste zile să intre mărirea de capital de 5 milioane de euro. Nu știu de ce lumea vorbește că Dinamo va ajunge la faliment. Pe 21 decembrie am făcut mărirea de capital și sunt 30 de zile în care trebuie să intre banii. Dacă nu vor intra cele 5 milioane de euro, putem discuta despre altceva, dar până atunci mi se pare ireal să discuți despre faliment. Sunt oameni care probabil scot tot felul de lucruri pentru alte interese. Vrem să intre această mărire de capital de 5 milioane de euro, acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero: "Vom plăti împrumutul celor de la DDB către club"

Apoi, în mai, vom face o altă mărire a capitalului, tot cu 5 milioane de euro, pentru a scăpa de toate datoriile și pentru a avea un club sănătos din punct de vedere financiar. Când intră prima mărire de capital și ceilalți acționari vor trebui să contribuie cu sumele care le revin procentual, DDB cu 20 și ceva la sută și Nicolae Badea cu 7 și ceva la sută.

Au intrat banii de la Unibet. Sunt banii de la Macron, drepturile TV. Avem încă facturi pe care trebuie să le încasăm. E adevărat că atunci când vor intra cele 5 milioane de euro lucrurile vor fi mai simple, vor fi mai multe lichidități și vom putea plăti la zi toți jucătorii, toți angajații clubului. Vom plăti împrumutul celor de la DDB către club pentru că nu vrem să crească datoria lui Dinamo", a spus Cortacero, citat de prosport.ro.  

Fanii au ţinut-o pe Dinamo în viaţă

Ultraşii lui Dinamo au salvat din nou clubul. Peluza Cătălin Hîldan a emis un comunicat prin care anunţă că plăţile către Sebastian Moga şi Kristian Kostrna au fost făcute. În total, suporterii au cotizat 28.000 de euro. Altfel, echipa risca depunctarea.

"Informăm pe această cale presa, singurul nostru aliat în lupta pe care o ducem, că pentru dinamoviști, astăzi nu este decât o zi de meci. Plățile au fost deja efectuate, așa că Dinamo nu riscă penalități și nici depunctarea.

Reclamă

Vorbim despre datoriile către Sebastian Moga și slovacul Kristian Kostrna, în valoare de 20.000, respectiv 8.000 €, plus alte litigii cu foști angajați. DDB a plătit tot ce înseamnă un risc pentru club în acest moment", se arată în comunicatul emis de PCH.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față Vezi toate știrile
Citește și