Închide meniul

Daniel Pancu, între Poli Iaşi şi Rapid! Preşedintele gilueştenilor poate reveni în iarbă

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 august 2020, 9:06 / Actualizat: 7 decembrie 2022, 18:02

Daniel Pancu, între Poli Iaşi şi Rapid! Preşedintele gilueştenilor poate reveni în iarbă

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Daniel Pancu poate reveni ca antrenor

Daniel Pancu a luat o pauză de la antrenorat după perioada Rapid şi a preluat funcţia de preşedinte al clubului. Tehnicianul de 42 de ani poate reveni însă în iarbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pancone poate însă relua meseria de antrenor, fiind dorit de fanii din giuleşti pe banca echipei sale de suflet. Din informaţiile AntenaSport, Rapid se luptă însă cu Poli Iaşi pentru fostul atacant.

Poli Iaşi s-a despărţit de Mircea Rednic care ar putea ajunge la Dinamo şi ar dori să-l numească antrenor pe Daniel Pancu. Totuşi, acesta are însă de primit mai mulţi bani de la Rapid şi este greu de crezut că va renunţa la ei.

Daniel Pancu, între Poli Iaşi şi Rapid!

Pancu a dezvăluit că are oferte din Liga 1 și străinătate pentru postul de antrenor: „Ieri am luat prânzul cu Victor Angelescu și i-am cerut acceptul pentru a discuta cu alte echipe. 

Am primit acceptuil lui. Am oferte, sunt invitat la niște discuții. Sunt echipe din România și o echipă de Liga 2 dintr-un campionat mai puternic decât al nostru. Din România am oferte din Liga 1„, a spus Pancu la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și