Închide meniul

Panică în Liga 1! Un meci din prima etapă ar putea fi amânat. Anunţul făcut de LPF

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 august 2020, 18:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Panică în Liga 1! Un meci din prima etapă ar putea fi amânat. Anunţul făcut de LPF

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Sediul LPF

Anunţul a fost făcut de Justin Ştefan, după ce formaţia din Târgovişte a spus că două persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, SARS-CoV-2. Chindia Târgovişte ar urma să joace duminică, de la ora 16:00, Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Legat de meciul Poli Iași- Chindia, dacă nu intervine nicio modificare a ordinului în cursul zilei de azi sau cel târziu mâine, este foarte posibil să fie amânată! Trebuie să se respecte regulile în vigoare", a anunţat Justin Ştefan la Digi Sport.

Pe lângă Chindia, alte două echipe au avut probleme cu noul coronavirus înainte de reluarea sezonului. Este vorba despre FCSB şi Academica Clinceni.

Două cazuri de coronavirus la Chindia Târgoviște

"AFC Chindia Târgoviște anunță, cu părere de rău, că în urma testării RT-PCR din data de 19 august, dinaintea primului meci oficial al sezonului, au fost depistate două cazuri pozitive de COVID-19. 

Clubul nostru a luat măsurile care se impun în această situație și așteaptă acum deciziile Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița", au comunicat conducătorii clubului pe Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și