Închide meniul
UPDATE

Protest la Federație! Fanii CSA Steaua s-au strâns în fața sediului FRF. Suporterii solicită dreptul de promovare în Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2022, 19:00 / Actualizat: 11 mai 2022, 20:02

Protest la Federație! Fanii CSA Steaua s-au strâns în fața sediului FRF. Suporterii solicită dreptul de promovare în Liga 1

Fanii CSA Steaua s-au strâns în fața sediul FRF, pentru a protesta

Fanii CSA, la protest / AS.ro

Protest la sediul FRF! Fanii celor de la CSA Steaua au mers astăzi la sediul Federației. Suporterii au protestat împotriva conducerii fotbalului românesc pentru că nu acordă echipei lor de suflet dreptul de a promova în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 19.00: Suporterii „roș-albaștri” au afișat un banner uriaș cu mesajul „Vream Steaua în A!”. Același mesaj a fost scandat de aceștia în fața sediului FRF.

Fanii CSA, la protest

Update 18.00: Fanii CSA Steaua au ajuns la sediul FRF.

Fanii CSA, la protest

Reclamă

Din câte se pare, din informațiile as.ro, vestea ar fi ajuns la urechile celor din Federației, iar conducerea a decis să le dea liber angajaților, de teamă ca lucrurile să nu degenereze. Fanii de la ”Peluza Sud Steaua” vor ca echipa lor să primească dreptul de a disputa meciul de baraj, pentru a promova pe prima scenă fotbalistică din România.

Protest la sediul FRF! Steaua București solicită dreptul de a promova în Liga 1

CSA Steaua și-a asigurat locul de baraj, după victoria cu Unirea Slobozia, scor 2-0. În ciuda poziției ocupate în clasament, “militarii” nu au drept de promovare în Liga 1. Daniel Oprița speră în continuare ca lucrurile să se schimbe, iar echipa din Ghencea să urce în primul eșalon.

Șansele sunt destul de mici, s-a anunțat că o să meargă locul 5 la baraj, dar speranța moare ultima.”, a spus Daniel Oprița, după CSA Steaua – Unirea Slobozia 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu concepe ca Steaua să primească drept de promovare în Liga 1: ”Cum să facă aşa ceva? Nu are cum! E lege! Trebuie să schimbe legea întâi (n.r. pentru a putea promova CSA Steaua). Nu are cum!”.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Victor Pițurcă cere Steaua în Liga 1

Pițurcă face și el presiune pentru ca CSA Steaua să primească drept de promovare în Liga 1.

Steaua e în play-off-ul ligii a doua, dar nu are drept de promovare, pentru că trăiește exclusiv din banii Ministerului Apărării. Eu nu înțeleg de ce nu primesc drept de promovare. FIFA şi UEFA nu prevăd acest lucru. Aproape 80% din echipele noastre sunt susținute de primărie, bani publici”, a declarat Victor Pițurcă, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și