Închide meniul
Foto

Pariul nebun al Anamariei Prodan! Jucătorul care „a cucerit-o” pe celebra impresară. „Va ajunge mai bun decât Dennis Man!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2021, 19:29

Reclamă
Pariul nebun al Anamariei Prodan! Jucătorul care „a cucerit-o” pe celebra impresară. „Va ajunge mai bun decât Dennis Man!”

Anamaria Prodan, pariu nebun

Anamaria Prodan

Ianis Stoica se află la primul sezon alături de echipa mare a celor de la FCSB, iar puțiul nu a dezamăgit până acum. Din contră, fotbalistul de 18 ani are cifre chiar impresionante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica, pariul nebun al Anamariei Prodan

„Ianis Stoica este un tânăr jucător care va ajunge departe, mai bun decât Dennis Man”, a spus Anamaria Prodan, potrivit tuttomercatoweb.com.

Ianis Stoica a fost folosit în banda dreaptă a ofensivei sau ca vârf de atac. El poate juca, la nevoie, chiar și în spatele atacantului.

În 13 meciuri disputate în toate competițiile, Ianis Stoica are cinci goluri și un assist. 450.000 de euro valorează în prezent Stoica, potrivit transfermarkt.com.

Ianis Stoica a ajuns la FCSB încă de pe vremea junioratului și a fost ulterior împrumutat la mai multe echipe, precum Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus și CSM Slatina.

Reclamă

Scandal între Anamaria Prodan și Dennis Man

Internaţionalul român şi-a rupt unilateral contractul cu fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. Ulterior, el a fost cumpărat de Parma de la FCSB cu 13 milioane de euro, mutarea fiind intermediată de Giovanni Becali.

Anamaria s-a considerat trădată de Dennis Man şi a depus dosarul la Tribunalul Ilfov. Impresara cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro.

„Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!„, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și