Închide meniul

„La Parma izbucnește cazul Dennis Man!” Scandalul fără sfârșit dintre internaționalul român și Anamaria Prodan ține capul de afiș în presa din Italia

Reclamă

Publicat: 27 octombrie 2021, 12:20

„La Parma izbucnește cazul Dennis Man! Scandalul fără sfârșit dintre internaționalul român și Anamaria Prodan ține capul de afiș în presa din Italia

Dennis Man, scandal cu Anamaria Prodan

Profimedia

Scandalul fără sfârșit dintre Dennis Man și Anamaria Prodan ține capul de afiș în presa din Italia

Internaţionalul român şi-a rupt unilateral contractul cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi a fost cumpărat de Parma de la FCSB cu 13 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria s-a considerat trădată de Dennis Man şi a depus dosarul la Tribunalul Ilfov. Impresara cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro.

Ieri, 26 octombrie, a avut loc primul termen la Tribunalul Ilfov, dar magistrații au decis, amânarea procesului.

Despre situația lui Dennis Man au scris și jurnaliștii din Italia. „La Parma izbucnește și cazul Dennis Man, în mijlocul unei crize de joc și rezultate. Jucătorul român a fost unul dintre cei mai slabi de pe teren în meciul cu Reggina, poate și din cauza presiunii pe care o suferă în acest moment.

Talentul lui nu a ieșit până acum la iveală, iar atitudinea sa pe teren este mai mereu iritantă. Man se confruntă cu un proces cu Anamaria Prodan, fostul său agent, care îi cere un onorariu de 350.000 de euro pentru transferul la Parma”, scriu italienii de la sportparma.com.

Reclamă
Citește și:

Scandal între Anamaria Prodan și Dennis Man

Anamaria Prodan nu cedează şi acționează în instanţă pe Dennis Man. Agentul de jucători nu poate trece peste faptul că a fost scoasă din schemă la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

„Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!„, a declarat Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man, apărat de o armată de avocați

„Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB, e vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă”, a declarat Gigi Becali, în luna aprilie.

Jean Louis Dupont a făcut parte din echipa juridică care a condus procesul pentru adoptarea legii Bosman la 15 decembrie 1995. Începând de atunci, orice jucător dintr-o țară a Uniunii Europene aflat la final de contract, putea semna liber cu orice alt club.

Deși el a intermediat transferul lui Man la Parma, Giovanni Becali susține că n-are niciun contract semnat cu fostul star de la FCSB. Anamaria Prodan era într-o relaţie excelentă cu Dennis Man, cel pe care îl avea trecut în telefon „Diamantul”. Nu se aşteapta să fie exclusă şi îşi caută dreptatea în instanţă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și