Închide meniul

Pariul nebun făcut de Gigi Becali. Patronul lui FCSB nu se uită la bani dacă echipa lui câștigă titlul. „Eu plătesc de cinci ori mai mult!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2022, 17:48

Pariul nebun făcut de Gigi Becali. Patronul lui FCSB nu se uită la bani dacă echipa lui câștigă titlul. „Eu plătesc de cinci ori mai mult!

Gigi Becali e patronul FCSB

Gigi Becali râde într-o conferință de presă la Palat / Hepta

Gigi Becali făcut pariu cu actorul Ovidiu Ianu, fan FCSB, că echipa lui va câștiga titlul. În cazul în care Latifundiarul din Pipera va câștiga, are de primit 2000 de lei din partea artistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, pariu nebun în lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj

Dacă Gigi Becali pierde pariul, patronul lui FCSB va plăti de cinci ori mai mult, adică 10.000 de lei.

„Dacă dumneata pui 2.000 de lei, ca să fie ceva frumos și să rămână ca o poveste frumoasă, să ne vedem și să plătesc ori eu ori dumneata. Tu 2.000, eu de cinci ori mai mult, numai de dragul artei, că ești dumneata actor. Eu plătesc de cinci ori mai mult și nu-i dai dumneata. Eu îi donez pe ăia 2.000 ai matale și pe ăia 10.000 ai mei.

La pariuri nu se face în funcție de cât de bogat e omul. Eu am smerenie, dar în fața Domnului. Eu nu știu dacă Domnul va face, dar eu cred că va face. Și cu oamenii sunt smerit, dar cu săracii, cu bolnavii, cu preoții, cu călugării. Eu cu oamenii nu sunt smerit. De ce? Pentru că nu vreau să le fac pe plac.

Bine, tată, merge! O să-ți iau eu banii, o să vezi. Auzi, dacă nu eram 90% sigur, nu puneam pariul de cinci ori mai mult„, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă

În acest moment, distanța dintre CFR Cluj și FCSB s-a mărit la opt puncte după ce roș-albaștrii au remizat la Mioveni, scor 1-1, iar liderul a învins-o pe Rapid cu 2-1.

Citește și:

Gigi Becali râde de rivalii de la CFR Cluj

Gigi Becali râde de rivalii de la CFR Cluj după victoria cu Rapid, scor 2-1. Campioana României a avut mari probleme în repriza secundă, iar patronul FCSB este ferm convins că echipa sa va cuceri titlul.

„Am avut speranțe mari ca Rapid s-o poate încurca pe CFR. A fost ghinion. Important e ce mi-am dat seama că se poate. Aseară chiar m-am convins că putem luat campionatul. Nu spun de ce. Cred că v-ați dat seama de ce. Campionatul îl vom lua pentru că suntem mai buni ca CFR. Suntem mai tari și îi vom bate pe de două ori.

Reclamă 4 / 0/3

Vom câștiga campionatul, dar nu asta contează. Că nu așa iei bani. Contează grupele europene. Dacă nu ne calificăm într-o competiție europeană, mai tăiem. Nu prea cred că vom ajunge într-o cupă europeană. Dacă nu ne calificăm, începem numărătoarea inversă.

Am fost dezamăgit de meciul nostru cu Mioveni și am oprit investiția la Academica până în vară. Dacă nu intrăm în grupele unei competiții europene, încep să tai din jucători și din Academie. Eu nu accept să pierd banii tăi. Ce e aia să ai o activitate din care să dai banii tai? Nu mă mai interesează slava deșartă. Să dai din banii tăi e cea mai mare prostie. Pot să dea comunitățile locale sau fanii. Dar să dau eu?! Păi, sunt idiot?!”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și