Închide meniul

Parma – Inter 1-2 | Cât ghinion! Dennis Man, accidentat la primul meci ca titular în Serie A! A fost schimbat cu Valentin Mihăilă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2021, 18:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Parma – Inter 1-2 | Cât ghinion! Dennis Man, accidentat la primul meci ca titular în Serie A! A fost schimbat cu Valentin Mihăilă

Profimediaimages

Dennis Man, titularizat în faţa liderului din Serie A

Dennis Man a făcut o repriză solidă contra Interului. Românul a avut câteva acțiuni periculoase și a ratat o ocazie de gol chiar înainte de pauză. Lovitura sa de cap a trecut puțin pe lângă poarta lui Handanovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, accidentat la primul meci ca titular în Serie A

Man a ieșit "șifonat" dintr-un duel cu Bastoni. Românul a primit îngrijiri medicale la marginea terenului. D'Aversa n-a riscat și l-a scos pe Dennis Man la pauză.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a avut o prestație ștearsă. El n-a reușit să se ridice la nivelul din ultimele două meciuri, când a fost titular.

Parma, luptă grea pentru evitarea retrogradării

După 1-2 cu Inter, Parma a rămas penultima în Serie A. Echipa lui Man și Mihăilă a adunat numai 15 puncte, cu șase mai puțin decât ocupanta primului loc care asigură "salvarea". 

În etapa următoare, Parma se va deplasa pe terenul Fiorentinei. După aceea, formația emiliană va primi vizita Romei. 

Reclamă

Parma – Inter 1-2

Min 90: Final de meci. Inter s-a impus cu 2-1 pe terenul Parmei. 

Min 71: GOOOL Parma! Hernani a redus din diferență pentru Parma. 

Min 62: GOOOL Inter! Alexis Sanchez a făcut "dubla"

Reclamă 4 / 0/3

Min 54: GOOOL Inter! Alexis Sanchez a deschis scorul pentru Inter.

Min 45: Dennis Man a fost scos de pe teren de Roberto D'Aversa. În locul lui a intrat celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă.

Min 27: Dennis Man a avut nevoie de îngrijiri după un duel cu Bastoni. El a ieșit pe margine, dar a revenit pe teren.

Min 1: A început meciul. 

Dennis Man va bifa primul meci ca titular în Serie A. Fostul golgheter de la FCSB a bifat până acum cinci prezențe la Parma. De fiecare dată a fost rezervă. 

Meciul cu Inter este primul ca titular pentru Dennis Man. Antrenorul Parmei mizezază că românul poate să destabilizeze apărarea liderului din Serie A. 

Reclamă

Parma – Inter | Dennis Man, primul meci ca titular în Serie A

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă  a jucat până acum 8 meciuri în Serie A. Dintre acestea, trei au fost ca titular. El n-a marcat până acum în Italia, dar a oferit un assist. 

Parma are nevoie disperată de o victorie cu Inter. Echipa lui Man și Mihăilă este penultima în Serie A, la șase puncte de primul loc care asigură salvarea.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și