Închide meniul

Patronul din Liga 1 care se aliază cu Victor Pițurcă! Cine ar dori să se implice la CSA Steaua

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 18:06

Reclamă
Patronul din Liga 1 care se aliază cu Victor Pițurcă! Cine ar dori să se implice la CSA Steaua

Patronul din Liga 1 care se aliază cu Victor Pițurcă

Victor Piţurcă / ProfiMedia

El este patronul din Liga 1 care se aliază cu Victor Pițurcă! Un finanțator al unui club din primul eșalon al fotbalului românesc a declarat că ar dori să se implice la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani. Acesta a oferit o declarație surprinzătoare, după ce a auzit dorința lui Victor Pițurcă, care a dezvăluit faptul că dorește să se implice la gruparea din Ghencea.

Patronul din Liga 1 care se aliază cu Victor Pițurcă. Anunțul făcut de Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a dezvăluit că s-ar alătura proiectului propus de către Victor Pițurcă. Acesta a dezvăluit faptul că ar fi tentat să investească la echipa din Ghencea, având în vedere faptul că patronul de la FC Botoșani a dezvăluit faptul că a fost stelist.

De asemenea, Iftime a menționat faptul că Gigi Becali nu ar fi afectat în cazul în care acesta ar decide să se implice la echipa pregătită de Daniel Oprița.

„Steaua nu a murit. Dacă o face domnul Victor Pițurcă (n.r. – se referă la dorința acestuia de a prelua clubul), poate mă aliez cu el, chiar dacă nu a fost fotbalistul meu preferat.

Reclamă

Investitor la Steaua sună interesant. Eu am fost stelist, am iubit continuu Steaua, așa că…

Nu știu dacă m-aș duce mâine (n.r. – să investească în Ghencea), dar… Nu se supără domnul Gigi Becali, nu are el răutăți din astea. Dânsul e un om bun. Mă prețuiește și mai tare, pentru că dânsul ține la acest nume, la Steaua, fie [că se numește] el FCSB sau CSA”, a spus Valeriu Iftime, potrivit fanatik.ro.

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua

Victor Pițurcă și-a dezvăluit planurile. Acesta a declarat că își dorește, alături de foștii coechipieri din Ghencea, să preia CSA Steaua. Fostul selecționer a mărturisit că vrea să readucă echipa pe ”linia de plutire”, după sezonul modest din Liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

„Piți” a subliniat că nu este dispus să investească la echipă, deoarece nu are această disponibilitate financiară, însă vrea să aducă alți investitori în Ghencea. Singura întrebare pe care și-o pune fostul selecționer este dacă se dorește acest lucru, și din partea oficialilor clubului Armatei.

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc.

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și