Închide meniul

PCH demolează un om din club: "Este păstrat pe criterii de lins picioare şi pupat mâinile noilor stăpâni!" Reacţie virulentă după plecare lui Straton la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2020, 7:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

PCH demolează un om din club: "Este păstrat pe criterii de lins picioare şi pupat mâinile noilor stăpâni!" Reacţie virulentă după plecare lui Straton la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Peluza Cătălin Hîldan

Plecarea lui Cătălin Straton la FCSB i-a iritat la maximum pe fanii dinamovişti. Aceştia au transmis un avertisment dur conducerii clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cedarea lui Straton la FCSB înainte de meciul direct este o greșeală! Straton, cu bune și cu rele, este în momentul ăsta cu mult peste unul ca Ducan, căruia i-a luat locul. De acolo începe discuția. Practic, ăia aveau poarta goală și noi ne-am grăbit să le rezolvăm problema. 

Straton nu era încă liber să plece oriunde ar fi vrut el. Depindea de conducerea clubului, care s-a mulțumit să obțină un acord prin care portarul să nu mai pretindă cei 15.000€ pe care îi mai avea de primit din salariile restante. Cei care au în mâini soarta lui Dinamo ar trebui să țină cont și de unele sensibilități ale suporterilor. Dacă lingușitoarea Ana Maria Prodan a avut o influență în tranzacția asta, este cu atât mai urât", se arată în comunicatul remis de PCH.

PCH, atac dur la Marius Iorga

Fanii l-au luat în vizor şi pe Marius Iorga, şeful departamentului de scouting al clubului. 

"Păi, degeaba te descotorosești de Bălănescu, dacă păstrezi în club umbra lui. Și nicidecum nu este păstrat pe criterii de competență, ci pe criterii de lins picioare și pupat mâini ale noilor stăpâni. De când au venit primii spanioli, Iorga s-a pus la dispoziția lor ca șofer. I-a plimbat peste tot, le-a arătat orașul și le-a șoptit la ureche cine ar trebui să plece din club. Așa a fost îndepărtat Dănciulescu, despre care spaniolii nu știau nimic, nici de bine, nici de rău.

Reclamă

Și dacă vor continua presiunile din partea lui Iorga pentru ca aceste rânduri să fie șterse, vom reveni și cu unele detalii despre comisioane și alte mânării prin care Dinamo a fost sufocată. Unii cred că odată cu mutarea de la Rin, vom scăpa de lipitori. Nu e chiar așa", au mai scris ultraşii din PCH pe Facebook. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și