Închide meniul

PCH, mesaj dur după ce Borja Valle a plecat de la Dinamo: "Ruşine, săpaşilor!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 20:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

PCH, mesaj dur după ce Borja Valle a plecat de la Dinamo: "Ruşine, săpaşilor!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fani Dinamo

Fanii au reacţionat după ce mijlocaşul spaniol a plecat de la Dinamo. Acesta nu şi-a primit banii de la investitorii conduşi de Pablo Cortacero. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Redăm postarea celor de la "Peluza Cătălin Hîldan": 

"SĂPAȘII NE DUC LA VALLE

Fiți atenți aici: În urmă cu 3 săptămâni, Borja Valle a cerut să fie lăsat să plece LIBER, fără pretenții, fără memoriu, FĂRĂ BANI.

Conaționalii lui din conducerea lui Dinamo i-au spus că nu-i dau drumul, să aibă răbdare pentru că patronul a trimis banii și va fi plătit ”la proxima semana".

Iată declarația de azi a lui Borja Valle:

Reclamă

„Am mers acolo fericit, entuziasmat, la un club istoric cunoscut în toată lumea fotbalului, care avea un proiect grozav. Trei luni mai târziu am descoperit că totul a fost doar o minciună, că tot ce am crezut zi de zi a fost de fapt doar o minciună. Nu pot înțelege cum există oameni care se pot juca cu iluziile altora și îi pot face pe alții să-și schimbe viața.
Treaba noastră este să jucăm fotbal, dar oricât de fericit ai fi la un club, trebuie să pleci atunci când vezi că nu ești remunerat și nimic nu se repară. Mulțumesc clubului, voi purta mereu în suflet ACEI FANI SUPERBI.

Mult succes lui Dinamo, oamenilor buni de acolo și fanilor. Vă mulțumesc pentru dragostea oferită și pentru că am descoperit o țară grozavă. Este o mândrie să spun că am purtat tricoul lui Dinamo! Mulțumesc și mult succes! Înainte Dinamo! Putere! Mulțumesc București, mulțumesc România!”
RESPECT, BORJA!
RUȘINE, SĂPAȘILOR!
”, a transmis "Peluza Cătălin Hîldan".

Impresarii lui Borja Valle, atacuri în rafală după ce jucătorul a rupt contractul cu Dinamo

Borja Valle a plecat deja de la Dinamo, a anunţat agenţia de impresariat care îl reprezintă printr-un comunicat de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Trei luni în care totul a fost o minciună. Minciuni pe care toţi le-au crezut. Nu pot înţelege cum există oameni care se pot juca astfel cu vieţile altora. Oameni pe care să-i duci departe de ţara lor pentru a-i înşela.

De astăzi, Borja Valle nu mai este jucătorul echipei Dinamo Bucureşti, conform Regulamentului FIFA care susţine că un jucător cu două luni salariale restante poate pleca gratis de la club, daca nu primeşte banii in termen de 15 zile. Termenul a expirat, iar în contul lui Borja Valle nu a ajuns niciun ban” se arată într-un comunicat al agenţiei Protio Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și