Închide meniul

PCH, mesaj dur după ce Borja Valle a plecat de la Dinamo: "Ruşine, săpaşilor!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 20:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

PCH, mesaj dur după ce Borja Valle a plecat de la Dinamo: "Ruşine, săpaşilor!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fani Dinamo

Fanii au reacţionat după ce mijlocaşul spaniol a plecat de la Dinamo. Acesta nu şi-a primit banii de la investitorii conduşi de Pablo Cortacero. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Redăm postarea celor de la "Peluza Cătălin Hîldan": 

"SĂPAȘII NE DUC LA VALLE

Fiți atenți aici: În urmă cu 3 săptămâni, Borja Valle a cerut să fie lăsat să plece LIBER, fără pretenții, fără memoriu, FĂRĂ BANI.

Conaționalii lui din conducerea lui Dinamo i-au spus că nu-i dau drumul, să aibă răbdare pentru că patronul a trimis banii și va fi plătit ”la proxima semana".

Iată declarația de azi a lui Borja Valle:

Reclamă

„Am mers acolo fericit, entuziasmat, la un club istoric cunoscut în toată lumea fotbalului, care avea un proiect grozav. Trei luni mai târziu am descoperit că totul a fost doar o minciună, că tot ce am crezut zi de zi a fost de fapt doar o minciună. Nu pot înțelege cum există oameni care se pot juca cu iluziile altora și îi pot face pe alții să-și schimbe viața.
Treaba noastră este să jucăm fotbal, dar oricât de fericit ai fi la un club, trebuie să pleci atunci când vezi că nu ești remunerat și nimic nu se repară. Mulțumesc clubului, voi purta mereu în suflet ACEI FANI SUPERBI.

Mult succes lui Dinamo, oamenilor buni de acolo și fanilor. Vă mulțumesc pentru dragostea oferită și pentru că am descoperit o țară grozavă. Este o mândrie să spun că am purtat tricoul lui Dinamo! Mulțumesc și mult succes! Înainte Dinamo! Putere! Mulțumesc București, mulțumesc România!”
RESPECT, BORJA!
RUȘINE, SĂPAȘILOR!
”, a transmis "Peluza Cătălin Hîldan".

Impresarii lui Borja Valle, atacuri în rafală după ce jucătorul a rupt contractul cu Dinamo

Borja Valle a plecat deja de la Dinamo, a anunţat agenţia de impresariat care îl reprezintă printr-un comunicat de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Trei luni în care totul a fost o minciună. Minciuni pe care toţi le-au crezut. Nu pot înţelege cum există oameni care se pot juca astfel cu vieţile altora. Oameni pe care să-i duci departe de ţara lor pentru a-i înşela.

De astăzi, Borja Valle nu mai este jucătorul echipei Dinamo Bucureşti, conform Regulamentului FIFA care susţine că un jucător cu două luni salariale restante poate pleca gratis de la club, daca nu primeşte banii in termen de 15 zile. Termenul a expirat, iar în contul lui Borja Valle nu a ajuns niciun ban” se arată într-un comunicat al agenţiei Protio Sport.

Recomandări
  • Borja Valle a plecat de la Dinamo
  • Reacţie dură a celor din PCH

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și