Închide meniul

Pe 1 iulie aflăm dacă vom mai avea fani pe stadioane în acest sezon! Anunţul Ligii Profesioniste

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 18:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Pe 1 iulie aflăm dacă vom mai avea fani pe stadioane în acest sezon! Anunţul Ligii Profesioniste

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Pe 1 iulie aflăm dacă revin fanii pe stadioane

"Trebuie să reanalizăm cât mai repede cu Guvernul dacă suporterii vor putea reveni pe stadioanele de fotbal. Dacă vom efectua anumite sondaje, ele ne pot arăta situaţia clară în teren. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Ştefan: Sper ca de pe 1 iulie să avem o decizie mai clară

60-70% dintre suporteri vor să revină pe stadion respectând regulile de distanţare socială. Sper ca de pe 1 iulie să avem o decizie mai clară, să ştim clar dacă se va reveni în acest sezon. Dacă nu, măcar să avem o dată orientativă", a spus Ştefan, la Digi Sport. 

Meciurile din Liga 1 s-au reluat pe 13 iunie, dar partidele se dispută fără fani. Evident, anumite formaţii s-au declarat dezavantajate de lipsa suporterilor. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și