Închide meniul

„Peluza Nord Steaua” și-a anunțat revenirea pe stadion! Fanii au decis de partea cui sunt în războiul dintre Gigi Becali și Armată

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2021, 8:51

„Peluza Nord Steaua și-a anunțat revenirea pe stadion! Fanii au decis de partea cui sunt în războiul dintre Gigi Becali și Armată

Fanii de la ”Peluza Nord Steaua”, într-un derby cu Dinamo

Facebook Peluza Nord Steaua Oficial

„Peluza Nord Steaua” și-a anunțat revenirea. Aceștia au refuzat să mai vină pe stadion în momentul în care a început războiul dintre Gigi Becali și Armată, pentru marca Steaua. Dacă ”Peluza Sud Steaua” a mers alături de cei de la CSA, ”Nordul” va susține FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

„Peluza Nord Steaua” și-a anunțat revenirea

Până acum au mers alături de FCSB doar cei din grupul condus de Gheorghe Mustață, acum se pare că acestora li se vor alătura și cei din celelalte grupări. Este primul mesaj oficial pe care-l dau cei de la „Peluza Nord Steaua”, privind revenirea alături de FCSB.

Anii au trecut, neintelegerile au continuat, parerile nu s-au schimbat iar pe zi ce trece pentru fiecare din noi a devenit clar ce ne dorim si unde ne situam!

Ne vrem inapoi echipa pe care o sustinem neincetat inca din copilarie. Vrem un fotbal curat cu peluza plina, vrem pasiune pentru culorile indragite. Vrem ca fotbalul sa fie despre jucatori si suporteri nu despre patroni sau judecatori.

Ne-am saturat de cei care decid cum si pe cine am incurajat ani la rand, de procese, de comunicate, de promisiuni, de certuri in mediul online si de dusmanii din spatele tastaturii!

Reclamă

Incepand de joi, nu vom mai trai emotiile meciurilor in fata calculatorului sau al televizorului. Vocea noastra va fi auzita meci de meci din Peluza Nord.

Va asteptam alaturi de noi, la un drum greu, imbracati in negru, cu esarfe, cu steaguri si cu pasiunea care va caracterizeaza!„, se arată în mesajul publicat de fanii de la „Peluza Nord Steaua” pe pagina lor de Facebook.

FCSB va debuta, în această seară, în noul sezon din Europa. Echipa lui Gigi Becali va juca în acest an competițional în Conference League, cea de-a treia competiție europeană. FCSB va juca împotriva celor de la Șahtior Karagandy.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și