Închide meniul

Penalty controversat primit de CFR Cluj. Moldovenii au protestat vehement. Avram alimentează suspiciunile

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2020, 19:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Penalty controversat primit de CFR Cluj. Moldovenii au protestat vehement. Avram alimentează suspiciunile

Captură Digi Sport

CFR Cluj a primit penalty în minutul 40 al meciului cu FC Botoşani

Cu cinci minute înainte de pauză, Michael Pereira a căzut în urma unui duel avut cu fundaşul dreapta al adversarilor, Denis Haruţ. Arbitrul întâlnirii a arătat imediat punctul cu var.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la FC Botoşani, nemulţumiţi de penalty-ul acordat de Marius Avram

Din reluările TV s-a văzut că apărătorul moldovenilor a avut mâinile pe jucătorul francez. Totuşi, Pereira a amplificat tragerea lui Haruţ. Decizia luată de Avram i-a nemulţumit pe jucătorii lui Marius Croitoru. Aceştia l-au încercuit pe "central" şi au protestat. Nu l-au convins să îşi schimbe hotărârea luată, iar Ciprian Deac şi-a trecut imediat numele pe tabelă.

Michael Pereira s-a făcut remarcat pentru a treia oară împotriva lui FC Botoşani. Francezul a marcat în ambele partide cu moldovenii. De altfel, sunt singurele lui goluri înscrise în Liga 1.

Decizia luată de arbitrul bucureştean amplifică controversele stârnite înaintea partidei. Conform GSP, Marius Avram l-a împrumutat pe fostul său coleg asistent, Mikloș Nagy, care acum se află în cadrul clubului CFR, cu 130.000 de euro. Suma a fost împrumutată pe vremea în care oficialul CFR-ului era încă arbitru.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:46

Mircea Lucescu l-a lăsat acasă pe Daniel Bîrligea şi se bazează pe George Puşcaş pentru „dubla” cu Cipru şi Lituania!

15:31

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania! Decizia luată în cazul lui Bîrligea

15:23

Gigi Becali, mesaj de luptă înainte de Rangers – FCSB. Patronul și-a făcut deja planul: „O bat din canapea! Dirijez din pat!”

15:21

Motivul pentru care Adrian Newey a ales, de fapt, Aston Martin. A refuzat să lucreze cu Hamilton la Ferrari

14:52

AntenaPLAY lansează abonamentul Student Discount

14:22

Kevin de Bruyne a cerut să nu fie convocat la naționala Belgiei! Chiar selecționerul a dezvăluit totul

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și