Închide meniul

Perioada de transferuri din Liga 1 va fi modificată! Anunțul făcut de Răzvan Burleanu

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2020, 6:59

Reclamă
Perioada de transferuri din Liga 1 va fi modificată! Anunțul făcut de Răzvan Burleanu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Perioada de transferuri va fi amânată

Burleanu explică faptul că nu se mai poate folosi perioada 16 iunie – 7 septembrie. Asta pentru că stagiunea întreruptă va fi finalizată în luna iulie, ținând cont că pe 20 iulie trebuie anunțate la UEFA echipele participante în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: ”Am propus modificarea perioadei de transferuri”

”Am propus modificarea perioadei de transferuri. Nu se mai poate folosi perioada de 16 iunie – 7 septembrie, cum era stabilit inițial. Astfel, vrem să dăm drumul la perioada de transferuri după încheierea sezonului competițional.

Încercăm să încurajăm circulația banilor e transferuri în fotbal. La început cluburile vor avea mai puține lichidități. În România, se învârt cam 20 de milioane de euro pe transferuri”, a spus Burleanu la Digi Sport.

Liga 1 are șanse mari să se reia pe 13 iunie. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și