Închide meniul

Petrecere în familia Ciobotariu după FC Voluntari – Gaz Metan 3-1: ”Îi las să bea o bere!” / ”Am puțină gheață pentru un spriț cu Tamaș!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 ianuarie 2022, 18:37

Petrecere în familia Ciobotariu după FC Voluntari – Gaz Metan 3-1: ”Îi las să bea o bere!” / ”Am puțină gheață pentru un spriț cu Tamaș!”

Liviu Ciobotariu a refuzat-o pe FCSB, după cum anunță primarul Florin Pandele

Liviu Ciobotariu, în timpul unui meci pentru Voluntari /GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Liviu Ciobotariu a dat liber la distracție după FC Voluntari – Gaz Metan 3-1

Liviu Ciobotariu are un sezon excelent cu FC Voluntari. Antrenorul a dezvăluit după o nouă victorie care este ”rețeta succesului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am făcut un joc foarte bun. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru succes. Sunt bucuros că am reuşit să marcăm 3 goluri. Ne-am creeat multe situaţii de a marca. Practic am condus jocul de la un capăt la altul. A fost o singură greşeală, care ne-a şi costat, dar aşa e la fotbal. Îmi felicit jucătorii.

Nu a avut nicio problemă medicală Popa, probabil că a vrut să joace scurt, dar în momentul ăla, minutul 45, trebuie să degajeze. Asta este, e bine că am dovedit că suntem o echipă matură şi am jucat foarte bine şi partea a doua.

Mai sunt 7 meciuri de jucat, 21 de puncte, trebuie să fim concentraţi şi să luăm meci cu meci. Suntem pe un drum bun, avem 41 de puncte. După fiecare meci câştigat îi las să bea o bere, să sărbătorească în vestiar. Dar de luni începem treaba şi trebuie să mergem la Mioveni şi să învingem”, a spus Liviu Ciobotariu.

Citește și:

Denis Ciobotariu, gata să petreacă alături de Gabi Tamaș

Denis Ciobotariu a închis tabela în meciul cu Gaz Metan, iar la final a avut o declarație savuroasă.

Reclamă

„Acest rezultat ne dă șanse mai mari să fim în play-off. E un motiv în plus de bucurie, dar încă nu s-a terminat nimic. I-am mulțumit lui Budescu pentru pasa de gol. Pentru acest gen de faze a venit aici, pentru creativitatea lui. Ne bucurăm că este aici. Acesta este doar începutul, este o îmbunătățire față de primul meci. Jucăm mult mai bine, cu mai multă încredere, arătăm și mai bine din punct de vedere fizic.

Am puțină gheață aici pentru cap, pentru lovitura din prima repriză… și pentru un spriț cu Tamaș (râde). Glumesc, trebuie să ne pregătim foarte bine pentru următorul meci, așa cum am făcut-o și săptămâna asta. Sperăm să luăm toate cele trei puncte în următorul meci.

Tamaș înseamnă foarte mult pentru noi, este un jucător cu atâta experiență. Are un caracter diferit, dar un caracter foarte plăcut, e foarte plăcut în echipă și are niște calități care nu prea se găsesc în Liga 1″, a declarat Denis Ciobotariu.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și