Închide meniul

Petrolul – Chiajna 1-0. „Lupii galbeni”, prima echipă din Liga 2 calificată în play-off! „Sper să ne mai țină măcar două meciuri!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2021, 22:49

Petrolul – Chiajna 1-0. „Lupii galbeni, prima echipă din Liga 2 calificată în play-off! „Sper să ne mai țină măcar două meciuri!

Petrolul - Chiajna 1-0

Hepta

Unicul gol al meciului a fost înscris de germanul Senad Jarovic, cu capul, după o lovitură de colț. A fost a 12-a victorie la rând pentru Petrolul în Liga 2 și a 13-a din acest campionat. Singura înfrângere a ploieștenilor a venit în etapa a doua, 0-1 cu Metaloglobus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul – Chiajna 1-0 | „Lupii galbeni”, matematic în play-off

În urma victoriei cu Chiajna, echipa antrenată de Nicolae Constantin și-a asigurat matematic locul în play-off-ul din Liga 2, cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat. Antrenorul ploieștenilor speră ca Petrolul să-și mențină seria fără greșeală.

Nu s-a decis nimic, e o bucurie pentru că a fost un meci tensionat. Bucuria vine de la sine. A fost un meci greu, echilibrat. Chiajna e cea mai bună echipă din Liga 2, îmi mențin părerea în continuare. Avem o serie bună și sper să ne mai țină măcar două meciuri, dacă nu mai mult. Nu s-a jucat nimic, matematic suntem în play-off.

Acum încercăm să facem cât mai multe puncte până la finalul sezonului regulat. Nu știu ce a fost în anii din urmă aici, suntem un grup bun, muncim mult, e o atmosferă bună la echipă. Ne-am urcat pe val, ne duce valul, sper să mai rămânem acolo sus”, a spus Nicolae Constantin, la finalul meciului de pe Ilie Oană.

Citește și:

Cum arată clasamentul în Liga 2

1. Petrolul, 14 meciuri, 39 de puncte
2. „U” Cluj, 13 meciuri, 30 de puncte
3. Concordia Chiajna, 14 meciuri, 30 de puncte
4. FC Hermannstadt, 13 meciuri, 28 de puncte
5. FC Buzău, 13 meciuri, 25 de puncte
6. CSA Steaua, 13 meciuri, 25 de puncte

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și