Închide meniul

Petrolul Ploieşti i-a găsit înlocuitor lui Viorel Moldovan. Anunţul făcut de club

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 martie 2021, 11:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Petrolul Ploieşti i-a găsit înlocuitor lui Viorel Moldovan. Anunţul făcut de club

Viorel Moldovan face praf transferurile de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Petrolul Ploieşti i-a găsit înlocuitor lui Viorel Moldovan. Fostul mare internaţional român şi-a reziliat contractul în urma rezultatelor mai puţin bune din ultima perioadă. Petrolul riscă să rateze playoff-ul de promovare în Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Octavian Grigore va conduce echipa noastră, din postura de antrenor principal, la ultima partidă din cadrul sezonului regular al Ligii a II-a, care se va desfăşura duminică, la Cluj. Decizia a fost luată de către conducerea executivă a clubului, care s-a reunit în regim de urgenţă, ca urmare a demisiei fostului tehnician Viorel Moldovan", se arată într-un comunicat transmis de ploieşteni.

Viorel Moldovan a demisionat de la Petrolul Ploieşti

Viorel Moldovan a demisionat din funcţia de antrenor al echipei din Liga 2, Petrolul Ploieşti. Tehnicianul a explicat că a luat decizia din cauza rezultatelor dezamăgitoare.

"Dragi iubitori ai Petrolului, mi-am dorit foarte mult să vă mulţumesc tuturor la capătul acestei experienţe. Vă garantez că am muncit cu tot sufletul şi am folosit toată experienţa mea pentru a readuce Petrolul acolo unde îi este locul. Poate sunt eu ghinionist, poate nu s-au aliniat astrele aşa cum şi-a dorit toată suflarea ploieşteană, dar sunt trist că una dintre cele mai frumoase echipe din România iese, în acest mod, din lupta pentru promovare.

Din păcate, rezultatele din teren nu au fost mereu aşa cum mi-am dorit. Îmi pare rău pentru dezamăgirea pe care am produs-o celor care îşi doreau mai mult. La finalul acestei etape vreau să mulţumesc conducerii, jucătorilor şi tututor celor care au fost alături de echipă. Sunt convins că Petrolul o să revină în Liga 1", a transmis Viorel Moldovan, într-un comunicat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și