Închide meniul

Petrolul Ploieşti-„U” Cluj 1-0 | „Lupii galbeni”, victorie uriaşă în derby! Echipa lui Nae Constantin defilează în Liga 2

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 decembrie 2021, 18:56

Petrolul Ploieşti-„U” Cluj 1-0 | „Lupii galbeni, victorie uriaşă în derby! Echipa lui Nae Constantin defilează în Liga 2

Petrolul Ploieşti-"U” Cluj 1-0

GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

Petrolul Ploieşti-„U” Cluj 1-0

Petrolul a reuşit un succes uriaş în derby-ul etapei din Liga 2. „Lupii galbeni” continuă să defileze în campionat: au învins-o la limită pe Universitatea Cluj, scor 1-0. Veteranul Eugeniu Cebotaru a stabilit scorul final, cu un gol venit în urma unei faze fixe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Petrolul are 42 de puncte şi ocupă pima poziţie. De partea cealaltă, Universitatea Cluj ocupă locul 3 în Liga 2, cu 33 de puncte.

Coregrafie scandaloasă la derby-ul Petrolul Ploieşti – „U” Cluj

Coregrafie scandaloasă la derby-ul Petrolul Ploieşti – „U” Cluj! Ultraşii „lupilor galbeni” şi-au ironizat rivalii ardeleni, dar şi pe cei dinamovişti.

La Ploieşti a fost zi de derby, iar fanii petrolişti şi-au făcut simţită prezenţa pe „Ilie Oană”. Ultraşii Petrolului i-au ironizat pe adversarii de la Universitatea Cluj cu o coregrafie scandaloasă.

Reclamă

Ploieştenii au râs atât de rivalii ardeleni, dar şi cei dinamovişti. Motivul pentru „câinii” au fost incluşi şi ei în coregrafie se datorează faptului că galeriile de la Dinamo şi Universitatea Cluj sunt înfrăţite.

Coregrafie scandaloasă
Coregrafie scandaloasă la derby-ul Petrolul Ploieşti – „U” Cluj
Citește și:
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și