Închide meniul

Pierderi uriaşe pentru Dan Petrescu, după derby-ul cu FCSB! Doi titulari sunt accidentaţi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 16:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Pierderi uriaşe pentru Dan Petrescu, după derby-ul cu FCSB! Doi titulari sunt accidentaţi

Dan Petrescu a recunoscut că CFR Cluj a câştigat cu noroc la Arad

Petrescu va avea în poartă la Botoşani un puşti de 17 ani. Este vorba de Otto Hindrich, care profită de accidentarea lui Giedrius Arlauskis. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Au fost schimbări obligate. Cei mai buni doi jucători cu FCSB, Arlauskis și Susic, s-au accidentat. Nu a fost ușor pentru mine, am ales să intru cu Chipciu în atac”, a dezvăluit Dan Petrescu la Digi Sport, înaintea partidei cu Botoşani. 

FC Botoșani-CFR Cluj, 20:00, Echipele de start

FC Botoșani (4-3-3): Hankic – Hăruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Papa, Florescu, Carlone – Ashkovski, Ofosu, Dugandzic

Rezerve: Pap, Patache, Mendoza, Baxevanos, David Croitoru, Keita, Cîmpanu, Fili, Ebenhofer

Antrenor: Marius Croitoru

Reclamă

CFR Cluj (4-3-3): Otto Hindrich – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Bordeianu, Djokovic – Deac, Omrani, Chipciu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și