Închide meniul

Pintilii va prelua FCSB, dar nu are postul sigur! Anunţul făcut de Becali

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 iulie 2020, 18:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Pintilii va prelua FCSB, dar nu are postul sigur! Anunţul făcut de Becali

Mihai Pintilii a avut o primă reacție după FCSB - FC U Craiova 1948 2-2

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Finanţatorul FCSB a anunţat faptul că Toni Petrea şi Thomas Neubert vor intra direct "în pâine" în momentul în care vor veni la echipă. Din spusele lui Becali, Pintilii va fi cel care va decide. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Becali susţine că fostul mijlocaş nu are postul sigur.

"Toni Petrea, Neubert o să vină şi o să intre direct în pâine. O să vedem cum facem ca Pintilii să preia echipa. O să vedem dacă va rămâne până la final. Ştiu eu ce se mai întâmplă", a anunţat Becali înaintea meciului dintre FCSB şi Dinamo.

Becali: "Vintilă va rămâne la echipă"

Chiar dacă nu va mai fi antrenor, Becali îl va păstra pe Vintilă la club şi-i va oferi acestuia postul de secund sau să preia echipa a doua a celor de la FCSB.

"Vintilă va rămâne toată viaţa cu mine la club. Nu am spus că rămâne antrenor, nu-l dau niciodată afară, de la club nu-l dau niciodată afară.

Reclamă

El va rămâne în club. Ori antrenor secund, ori la echipa a doua. Principal nu ştim sigur cine. E variantă să rămână Pintilii, o să rămână şi ăsta pe bancă", a mai spus Becali la AntenaSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și