Închide meniul

Piţurcă îşi face praf un fost elev: "A jucat foarte slab!" Atac la jucătorii Craiovei: "Erau supăraţi şi vorbeau cu patronul echipei"

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2020, 8:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Piţurcă îşi face praf un fost elev: "A jucat foarte slab!" Atac la jucătorii Craiovei: "Erau supăraţi şi vorbeau cu patronul echipei"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Nicuşor Bancu, în tricoul echipei naţionale

Piţurcă a dat cărţile pe faţă în ceea ce-l priveşte pe Bancu. Tehnicianul consideră că acesta nu va putea vreodată să joace în faţa lui Mihăilă sau Coman, de aceea este folosit fundaş stânga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă: "Trebuie să o spunem pe aia dreaptă"

"Trebuie să o spunem pe aia dreapta. Nu avem acolo pe partea stângă un fundaș. E Bancu acolo, dar foarte slab a jucat. Și cu mine la Craiova, și în ultimele meciuri când au fost gata să câștige campionatul. Mi s-a părut puțin depășit în ultimul timp, nu știu ce s-a întâmplat.

E fundaș stânga, joacă fundaș stânga, ce să fie? Ar putea vreodată să joace Bancu în fața lui Mihăilă sau Coman? Nu, el e fundaș de margine. Sigur, orice greșeală te costă la echipa națională, trebuie să fie jucători care nu greșesc la echipa națională", a declarat Victor Piţurcă la Digi Sport.

Piţurcă: "Erau unii jucători supăraţi şi vorbeau cu patronul"

"Eu, când am fost la Craiova erau unii jucători supărați și vorbeau cu patronul și patronul le dădea dreptate. Ei voiau poezie, îi batem pe Mediaș și, gata, suntem mari!

Eu cunosc foarte bine echipa, am antrenat acolo. Eu voiam acolo o echipă puternică, să realizez ceva. Nu să antrenez de pomană și să creez jucători. De asta am și plecat", a mai spus Piţurcă.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și