Închide meniul

Piţurcă trimite săgeţi spre conducerea tehnică de la FCSB. "A ajuns un preparator fizic să conducă o echipă din România?"

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2020, 20:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Piţurcă trimite săgeţi spre conducerea tehnică de la FCSB. "A ajuns un preparator fizic să conducă o echipă din România?"

SportPictures / Bogdan Danescu/SPORT PICTURES via Hepta

Victor Piţurcă, reacţie la adresa FCSB

Nici oamenii care stau pe banca tehnică de la FCSB nu sunt pe placul antrenorului care a pregătit-o ultima dată pe Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă, atac către FCSB

Fost secund al lui Laurenţiu Reghecampf, Toni Petrea l-a înlocuit pe Bogdan Vintilă şi este antrenorul principal al lui FCSB.

"Am ajuns să conducă un preparator fizic o echipă din România? Important e cel care lucrează din spate. FCSB e pe un drum bun, câştigă meciurile lejer. Sunt în regulă acum. Peste Coman, Man, Tănase, Popescu au trecut nişte ani, au deja experienţă. Fizic au ajuns la un anumit nivel, dar să vedem ce va fi. 

Eu cred că ar putea fi sezonul lui FCSB, însă stau şi ei prost pe linia de fund. A plecat Planic, e un mare gol. FCSB stă în Cristea şi Miron", a declarat Victor Piţurcă la Digi Sport.

FCSB ocupă primul loc în clasamentul Ligii 1. Le-a învins la scor de neprezentare pe Astra şi Viitorul. Roş-albaştrii urmează să o întâlnească pe FC Voluntari sâmbătă, 12 septembrie. Meciul va fi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe antenasport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTDinamo – UTA 2-0! Lupta pentru salvarea de la retrogradare se dă ACUM. Toate rezultatele din play-out şi clasamentul actualizat 22:11 Mesajul afişat de fanii lui Dinamo pentru Mircea Lucescu în timpul meciului capital pentru salvarea de la retrogradare 22:00 VIDEOPAOK – Olympiacos 2-0 a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu continuă asaltul spre titlu, după victoria uriaşă din derby 21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:07 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” Vezi toate știrile
Citește și