Închide meniul

Planic refuză să accepte micşorarea salariului. Toate detaliile le aflaţi la Antena Sport, de la ora 19.50

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2020, 14:39

Reclamă
Planic refuză să accepte micşorarea salariului. Toate detaliile le aflaţi la Antena Sport, de la ora 19.50

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Bogdan Planic a fost băgat în şomaj tehnic

Bogdan Planic este cel mai rebel jucător de la FCSB. Sârbul nici nu se gândeşte să să accepte micşorarea salariului propusă de Becali. Detalii la Antena Sport, de la 19.50. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi tot atunci, imagini cu grecul Soiledis în izolare. Grecul este unul dintre jucătorii care au acceptat micşorarea salariului şi a evitat să fie trimis în şomaj tehnic. 

Planic este al şaselea jucător băgat în şomaj tehnic de FCSB după Bălgrădean, Momcilovic, Stan, Gnohere și Adi Popa.

Impresarul lui Bogdan Planic, Zvonko Milojkovic, a spus că jucătorul încă nu a fost înştiinţat de club că a fost băgat în şomaj tehnic.

Decizia lui Gigi Becali, ironizată de impresarul lui Planic

Impresarul lui Bogdan Planic a ironizat decizia lui Gigi Becali de a reduce salariile jucătorilor pe o perioadă de 6 luni. 

Reclamă
Reclamă 4

Felicitări celor care nu au redus salariile în Liga 1, ei sunt adevărații patroni. Bravo lor”, a spus Zvonko Milojkovic pentru Digi Sport.

Gigi Becali a explicat de la l-a băgat în somaj tehnic pe Planic

Pe Planic l-am trecut și pe el la șomaj tehnic, și gata! De ce? Pentru că nu a semnat noul contract. Aaa, dacă va accepta, atunci o să-i dau și lui diferența față de ce ia de la șomaj”, declara Becali în urmă cu câteva zile.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și