Închide meniul

Planul pentru reluarea Ligii 1. Cum ar arăta un meci după încheierea pandemiei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 6:08

Planul pentru reluarea Ligii 1. Cum ar arăta un meci după încheierea pandemiei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Planul pentru reluarea Ligii 1. Cum ar arăta un meci după încheierea pandemiei

Conform gsp.ro, s-a elaborat un protocol legat de desfășurarea unui meci din Liga 1. Astfel, prezența pe stadion va fi mult mai restrânsă și se vor reduce delegațiile pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mult 125 de persoane au acces la un meci de Liga 1

Pentru o partidă din prima ligă au voie să intre pe stadion maxim 125 de persoane. Ca o comparație, în Bundesliga, campionat ce se va relua în trei săptămâni, pot intra 239 de oameni.

Totodată, se va reduce numărul copiilor de mingi. În total vor fi doar șase, unul stând în spatele ficărei porți, iar restul sunt distribuiți pe fiecare jumătate a lungimii terenului. În ceea ce privește numărul oficialilor, acesta va fi redus la cinci pentru fiecare echipă.

Număr limitat de jurnaliști la partidele din Liga 1

Restricții s-au luat și în cazul jurnaliștilor. Pe stadion vor avea acces un număr maxim de 20-25 de ziariști, pe lângă cei care se ocupă de transmisia video.

"Dacă suporterii nu pot veni pe stadioane, atunci jurnaliștii vor avea un rol foarte important, ei vor reflecta meciurile pe larg, cu multe detalii de la fața locului, pentru a crește atractivitatea evenimentului", a declarat un oficial pentru gsp.ro.

Reclamă

Nu în ultimul rând, toți oamenii ce vor asista la meci vor fi testați înainte să intre pe stadion. Până la finalul stagiunii mai sunt de disputat 72 de meciuri, 24 în play-off și 48 în play-out. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și