Închide meniul

Plecat de la CFR Cluj, Edi Iordănescu e așteptat de Gigi Becali la vicecampioana României! „Poate fi oricând antrenor la FCSB”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 mai 2021, 19:09 / Actualizat: 27 mai 2021, 20:16

Plecat de la CFR Cluj, Edi Iordănescu e așteptat de Gigi Becali la vicecampioana României! „Poate fi oricând antrenor la FCSB

Înţelegerea secretă dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu

Hepta

Gigi Becali îl așteaptă pe Edi Iordănescu la FCSB. Cei doi s-au războit în declarații de-a lungul sezonului, însă asta nu a afectat relația de prietenie dintre ei. Latifundiarul din Pipera s-a declarat și în trecut fanul lui Iordănescu Jr. și îi păstrează ușile deschise la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl așteaptă pe Edi Iordănescu la FCSB

„Despre Edi Iordănescu nu poţi să spui nimic, e antrenor. El poate fi oricând antrenor la FCSB. Care-i problema? Nu am avut neînţelegeri cu el, a demonstrat în campionat că e antrenor.

Ce dovadă mai bună decât faptul că a câştigat titlul? Ce mai poţi să spui? Noi acum avem antrenor, dar pe viitor, clar poate să fie unul dintre cei care să antreneze FCSB fără probleme”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj în decembrie 2020, după plecarea lui Dan Petrescu.

Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat 20 dintre cele 29 de meciuri. În primul mandat la echipă, fiul lui Anghel Iordănescu a fost demis după numai trei partide.

Reclamă

Iordănescu a negociat și în trecut cu Gigi Becali. De altfel, a fost chiar foarte aproape să semneze cu FCSB în 2019. Atunci, Edi Iordănescu a mers la Palat pentru negocieri, dar a refuzat propunerea în ultimul moment.

Edi Iordănescu i-a mulţumit lui Dan Petrescu

Edi Iordănescu i-a mulţumit lui Dan Petrescu, după ce a devenit oficial campionul României. Dar a subliniat că a găsit echipa într-un moment dificil atunci că a ajuns în Gruia.

E o seară minunată. Sunt momente frumoase, unice. Mi-ar fi plăcut să fie stadionul plin, dar din păcate sunt încă mai sunt aceste restricţii. Meritul este în totalitate al echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Am venit cu încredere aici, mi-am asumat contextul. Faptul că suntem bucuroşi acum, înseamnă că am fost inspirat. Am crezut din prima până în ultima clipă în echipă. Jucătorii s-au comportat exemplar.

Am găsit echipa într-un moment nu foarte fericit. A fost nevoie de o sâcnteie. Au fost moment grele, dar le-am depăşit împreună. Este şi meritul lui Dan Petrescu, au făcut o muncă bună. Am continuat ce au lăsat ei aici”, a declarat Edi Iordănescu după ultimul meci petrecut pe banca lui CFR Cluj.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și