Închide meniul

„Poate face diferenţa până la 40 de ani!” Dan Petrescu a dezvăluit de ce Budescu nu a mai ajuns la CFR Cluj: „Unde să-l pun?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 19:54

„Poate face diferenţa până la 40 de ani! Dan Petrescu a dezvăluit de ce Budescu nu a mai ajuns la CFR Cluj: „Unde să-l pun?!

Dan Petrescu are şanse mari să devină selecţionerul României

Captură AS.ro

Dan Petrescu spune că unul dintre motivele pentru care nu a insistat pentru transferul lui Constantin Budescu este că nu mai avea loc nici pe lista UEFA, pentru jocurile din Conference League, şi nici pe cea impusă de LPF, pentru jocurile din Liga 1. Totuşi, „Bursucul” a avut cuvinte de laudă la adresa „Magicianului” care a ales să semneze cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-a întrebat patronul, am zis că jucătorii buni mie îmi plac, dar unde să-l pun? În ce listă să-l mai pun și pe el? Nu mai aveam niciun loc. Dacă se mărea această listă…

E un jucător care mie-mi place, poate multă lume zice că nu e pe stilul meu, dar eu n-am avut niciodată o problemă cu jucătorii buni, îmi plac, sunt de luat pentru că pot face diferența. Budescu e un jucător care poate face diferența până la 40 de ani”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu a făcut lotul CFR-ului pentru Conference League

Dan Petrescu a „tăiat” în carne vie după ce a revenit la CFR Cluj. Numai puţin de 6 jucători importanţi nu au prins lotul de 23 de jucători trimis la UEFA. Marele absent este Giedrius Arlauskis. Lituanianul a căzut în dizgraţia conducerii şi a lui Petrescu după ce l-a susţinut public pe fostul antrenor, Marius Şumudică.  Pe lângă Arlauskis, au mai rămas în afara lotului de 23 de jucători Chipciu, Latovlevici, Hoban, Tahiri şi Fofana.

Lotul CFR-ului pentru Conference League:

Portari: Cristiano Figueiredo, Bălgrădean
Fundași: Manea, Susic, Burcă, Bouhenna, Graovac, Ciobotariu, Cestor, Camora, Ștefan
Mijlocași: Rodriguez, Bordeianu, Boateng, Sigurjonsson, Culio, Deac, Petrila
Atacanți: Păun, Omrani, Costache, Debeljuh, Alibec

Reclamă

CFR Cluj va juca în grupa D alături de Jablonec, Randers şi AZ Alkmar. Primul meci al campioanei României va fi cu Jablonec.

Etapa 1 – 16 septembrie

Ora 22.00 Jablonec – CFR Cluj şi Randers – AZ Alkmaar;

Reclamă 4 / 0/3

Etapa a 2-a – 30 septembrie

Ora 19.45 AZ Alkmaar – Jablonec şi CFR Cluj – Randers;

Etapa a 3-a – 21 octombrie

Ora 22.00 Jablonec – Randers şi CFR Cluj – AZ Alkmaar;

Etapa a 4-a – 4 noiembrie

Ora 19.45 Randers – Jablonec şi AZ Alkmaar – CFR Cluj;

Etapa a 5-a – 25 noiembrie

Reclamă

Ora 22.00 Jablonec – AZ Alkmaar şi Randers – CFR Cluj;

Etapa a 6-a – 9 decembrie

Ora 19.45 CFR Cluj – Jablonec şi AZ Alkmaar – Randers.

CFR Cluj a ajuns în grupele Conference League după ce a fost eliminată de Young Boys Berna, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor şi de Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Europa League.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și