Închide meniul

”Poate să antreneze oriunde, e un tip inteligent!” Adrian Mutu, lăudat după ce ar fi început negocierile cu Rapid: ”Eu cred în el!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 februarie 2022, 8:22

”Poate să antreneze oriunde, e un tip inteligent!” Adrian Mutu, lăudat după ce ar fi început negocierile cu Rapid: ”Eu cred în el!”

EXCLUSIV | Adrian Mutu trage un semnal de alarmă înainte de România - Muntenegru

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia

Adrian Mutu, lăudat după ce ar fi început negocierile cu Rapid

Rapid va juca în play-out, iar Mihai Iosif este la un pas de plecarea. Adrian Mutu ar fi alesul conduceri giuleștenilor, iar Ion Crăciunescu are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru mine, ar fi un semn de întrebare la conducere. Ea s-a pronunțat, fără să o întrebe nimeni, că nu va schimba antrenorul. Dacă îl schimbi în timpul competiției, mi se pare așa o chestie… Rapidul își găsise un echilibru și producea un fotbal frumos. Și aseară a jucat foarte bine repriza a doua.

Pentru domnul Iosif am tot respectul. A reușit într-o perioadă grea, nu e ușor să aduci atâția jucători tineri și să reușești la Liga 1. A avut curaj.

Eu mă bucur pentru Mutu pentru că l-am apreciat și ca jucător și ca antrenor. Mutu poate să antreneze oriunde, a fost la echipe mari, a avut antrenori buni, e un tip inteligent. Eu cred în el!”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Adrian Mutu, dorit la Rapid

Conducătorii Rapidului i-au decis soarta lui Mihai Iosif. Sunt hotărâți să schimbe antrenorul după cele opt meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Giuleștenii au ratat, în mare proporție, calificarea în play-off, și se pregătește o mutare bombă. Adi Mutu este favorit să ajungă pe banca grupării din Grant.

Reclamă

„Briliantul” a fost în cărți să preia naționala României, dar în locul lui a fost ales Edi Iordănescu. Mutu este acum tentat să ajung la Rapid. Negocierile deja au început, anunță gsp.ro.

Cel mai bun marcator din istora României, la egalitate cu Gică Hagi, este liber de contract din toamna anului trecut. A plecat atunci de la FC U Craiova 1948 după ce a obținut 3 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri. A fost dorit și în Ungaria, dar a amânat să semneze în așteptarea unui telefon de la Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță.

Adi Mutu a mai antrenat echipa a doua a lui Al-Wahda, naționala României U21 și FC Voluntari. Ar putea deveni tehnicianul Rapidului și să stea pe banca alb-vișiniilor în primul meci de pe noul stadion din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și