Închide meniul

”Poate să antreneze oriunde, e un tip inteligent!” Adrian Mutu, lăudat după ce ar fi început negocierile cu Rapid: ”Eu cred în el!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 februarie 2022, 8:22

Reclamă
”Poate să antreneze oriunde, e un tip inteligent!” Adrian Mutu, lăudat după ce ar fi început negocierile cu Rapid: ”Eu cred în el!”

EXCLUSIV | Adrian Mutu trage un semnal de alarmă înainte de România - Muntenegru

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia

Adrian Mutu, lăudat după ce ar fi început negocierile cu Rapid

Rapid va juca în play-out, iar Mihai Iosif este la un pas de plecarea. Adrian Mutu ar fi alesul conduceri giuleștenilor, iar Ion Crăciunescu are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru mine, ar fi un semn de întrebare la conducere. Ea s-a pronunțat, fără să o întrebe nimeni, că nu va schimba antrenorul. Dacă îl schimbi în timpul competiției, mi se pare așa o chestie… Rapidul își găsise un echilibru și producea un fotbal frumos. Și aseară a jucat foarte bine repriza a doua.

Pentru domnul Iosif am tot respectul. A reușit într-o perioadă grea, nu e ușor să aduci atâția jucători tineri și să reușești la Liga 1. A avut curaj.

Eu mă bucur pentru Mutu pentru că l-am apreciat și ca jucător și ca antrenor. Mutu poate să antreneze oriunde, a fost la echipe mari, a avut antrenori buni, e un tip inteligent. Eu cred în el!”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

Adrian Mutu, dorit la Rapid

Conducătorii Rapidului i-au decis soarta lui Mihai Iosif. Sunt hotărâți să schimbe antrenorul după cele opt meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Giuleștenii au ratat, în mare proporție, calificarea în play-off, și se pregătește o mutare bombă. Adi Mutu este favorit să ajungă pe banca grupării din Grant.

Reclamă
Reclamă

„Briliantul” a fost în cărți să preia naționala României, dar în locul lui a fost ales Edi Iordănescu. Mutu este acum tentat să ajung la Rapid. Negocierile deja au început, anunță gsp.ro.

Cel mai bun marcator din istora României, la egalitate cu Gică Hagi, este liber de contract din toamna anului trecut. A plecat atunci de la FC U Craiova 1948 după ce a obținut 3 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri. A fost dorit și în Ungaria, dar a amânat să semneze în așteptarea unui telefon de la Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță.

Adi Mutu a mai antrenat echipa a doua a lui Al-Wahda, naționala României U21 și FC Voluntari. Ar putea deveni tehnicianul Rapidului și să stea pe banca alb-vișiniilor în primul meci de pe noul stadion din Giulești.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

Neymar a revenit la antrenamentele lui Al Hilal chiar înaintea meciului din Liga Campionilor Asiei (marţi, 21:00, AntenaPLAY)

19:04

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

18:32

Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani! Legenda din NBA a pierdut lupta cu cancerul

18:30

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! Proiectul a primit „undă verde”! Anunțul clubului

18:24

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și