Închide meniul

Poli Iași i-a stabilit viitorul lui Mircea Rednic! Ce se întâmplă cu ”Puriul” după trei înfrângeri la rând

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 14:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Poli Iași i-a stabilit viitorul lui Mircea Rednic! Ce se întâmplă cu ”Puriul” după trei înfrângeri la rând

Mediafax Foto / George Filip via hepta

Poli Iași i-a stabilit viitorul lui Mircea Rednic! Ce se întâmplă cu ”Puriul” după trei înfrângeri la rând

Consiliul Director de la Iași a emis un comunicat de presă în care își manifestă sprijinul pentru Rednic. ”Puriul” are o misiune grea în salvarea echipei de la retrogradare, dar în același timp vrea să o califice pe Poli în finala Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iași e ultima în Liga 1. Rednic, susținut de club

"Urmare a ultimelor rezultate înregistrate de CSM Politehnica Iaşi, Consiliul Director îşi manifestă susţinerea faţă de echipă, staff-ul tehnic şi cel administrativ. De asemenea, transmitem public şi întărim faptul ne păstrăm încrederea că obiectivele vor fi atinse şi că doar lipsa şansei şi erorile, ce se pot întâmpla oricărui jucător, arbitru sau altor persoane implicate în desfăşurarea unui joc oficial, ne-au împiedicat să ne bucurăm de câştigarea punctelor după reluarea campionatului. 

Echipa a demonstrat că poate, a arătat multe momente de joc bun şi consistent, prospeţime fizică, se lucrează bine la antrenamente, iar toate acestea reprezintă argumente în favoarea speranţelor noastre că vom depăşi aceasta perioadă nefastă. Excludem orice alt plan decât acela de a continua evoluţiile la cel mai înalt nivel în întrecerile interne, adică Liga I şi fazele superioare ale Cupei României. Acestea sunt gândurile noastre, indiferent de informaţiile apărute în spaţiul public sau prin anumite medii, zvonuri care sunt în totală antiteză cu obiectivele clubului nostru.

Aşa cum am menţionat mai sus, gândurile şi eforturile tuturor celor implicaţi sunt spre binele fotbalului ieşean şi depăşirea momentelor dificile (sportiv şi financiar), chiar dacă unii, din exterior, ţin să prezinte într-un alt mod lucrurile. În speranţa că-i vom face fericiţi, din nou, pe suporterii Politehnicii, le mulţumim tuturor celor care au transmis mesaje încurajatoare în această perioadă şi îi asigurăm că împreună vom zâmbi la finalul acestui sezon extem de greu”, se arată în comunicatul celor de la Poli Iași.

Poli Iași are trei înfrângeri la rând în play-out-ul din Liga 1 cu Viitorul (1-2), Academica Clinceni (0-1) şi FC Voluntari (0-1). Moldovenii au acumulat 15 puncte și ocupă locul 8 în play-out.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și