Închide meniul

Popescu le răspunde contestatarilor. Mesaj special pentru medicul Motoacă. ”Credeți că la Dinamo e sat fără câini? Vreau lucruri adevărate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 16:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Popescu le răspunde contestatarilor. Mesaj special pentru medicul Motoacă. ”Credeți că la Dinamo e sat fără câini? Vreau lucruri adevărate”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Popescu le răspunde contestatrilor. Mesaj special pentru medicul Motoacă.

Popescu a spus că dinamovștii au progresat în acest meci, chiar dacă nu au obținut vreun punct. El mai susține că declarațiile fostului medic nu sunt adevărate, iar la Dinamo jucătorii sunt mereu supravegheați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Popescu, atac la adresa medicului Motoacă

”Ne facem treaba la antrenament, dar azi a fost mai bine decât data trecută. Cu puțin ghinion, am rămas în inferioritate și s-a ajuns la acest rezultat. Zic eu că a fost mult mai bine, eu m-am simțit mai bine pe teren. De meciul viitor sper să luăm un punct sau puncte. Toți trebuie să fim concentrați în primul rând la antrenamente, apoi pe teren mister alege primul 11. Trebuie să demonstrăm că suntem aici. 

Toată lumea e normal să atace Dinamo. Ei se dau mari suporteri, dar din afară aruncă cu cuvinte grele. Eu sunt un jucător puternic mental și fizic, cred eu. Pot să spună ce vor ei, dar în primul rând să spună lucruri adevărate. Nu vreau să ameninț pe nimeni, dar îi rog să vorbească doar lucruri adevărate. Să vină cu dovezi. Credeți că Dinamo e sat fără câini? Noi, care n-am demonstrat nimic până acum.  Nu suntem într-o situație bună, dar mai sunt meciuri de jucat, zic că a fost un punct în plus la atitudine și sper să ne ridicăm în meciurile următoare”, a spus Popescu după meciul cu Voluntari la Digi Sport.

Motoacă: Câţiva jucători pierdeau noaptea dinaintea meciului

Continuă dezvăluirile făcute de fostul medic al celor de la Dinamo, Adrian Motoacă. Acesta susţine că oamenii importanţi din club ştiai de nopţile pierdute de jucători chiar înaintea meciurilor.

"Sunt multe lucruri nespuse de mulţi angajaţi care au trecut pragul cantonamentului de la Săftica. Au fost mulţi antrenori şi mulţi alţi oameni care ar fi fost mai în măsură să ia taurul de coarne, dar nu s-a întâmplat aşa. Toate aceste lucruri care se întâmplă la Săftica dăunează sportului. Consider prin postarea mea că nu se desfăşoară numai activităţi sportive la baza de la Săftica.

Reclamă

Rămâneam acolo în cantonament, erau seri în care rămâneam doar cu kinetoterapeutul, iar câţiva jucători pierdeau noaptea dinaintea meciului, nefiind controlaţi de niciun membru al staff-ului care era îndreptăţit să facă aşa ceva. Şi eu am fost la alte cluburi, dar nu am mai întâlnit asemenea situaţii până să ajung la Dinamo.

Mihai Popescu este unul dintre cei 3-4 jucători diversionişti care se ocupă cu astfel de chestii în cantonament şi în sânul echipei. Prefer să evit şi nu vreau să dau celelalte nume. Nu am avut conflicte cu Mihai Popescu, dar postarea mea a fost cu referire directă la el, pentru că am făcut totul în urma declaraţiilor date de domnul Negoiţă şi de domnul Prunea despre Mihai Popescu.

Sunt oameni de fotbal care trec prin baza de la Săftica, oameni din birouri care cunosc aceste lucruri, atât de la mine, cât şi de la alţi angajaţi de la Dinamo. Cât timp domnul Bălănescu ştia toate aceste lucruri, e clar că ştiau şi antrenorii. Eu eram sunat a doua zi doar pentru confirmare, pentru că se auzeau aceste lucruri şi de la alte persoane. Domnul Bălănescu dorea doar o altă confirmare.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-aş fi dorit să am o discuţie de cinci minute cu domnul Negoiţă aşa cum făceam la Viitorul, când stăteam de vorbă câte trei ore cu domnul Hagi. Pot spune că pe vremea antrenorilor Mircea Rednic şi Florin Bratu nu se întâmplau aceste lucruri", a spus Motoacă, la Telekomsport.
 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și