Închide meniul

Porțile ni se închid! Ionuț Stroe a anunțat când vor reveni spectatorii în tribune la meciurile din Liga 1

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 7:09

Reclamă
Porțile ni se închid! Ionuț Stroe a anunțat când vor reveni spectatorii în tribune la meciurile din Liga 1

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ionuț Stroe a anunțat când vor reveni spectatorii pe stadioane

Dacă se vor relua în iunie, meciurile din Liga 1 se vor disputa fără spectatori. Ionuț Stroe spune că doar peste câteva luni se va lua în discuție ca evenimentele sportive să aibă spectatori în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Evident că meciurile cu spectatori vor fi reluate mult, mult mai târziu, altfel nu am putea păstra distanțarea socială.

Sportivii au nevoie de spectatori, dar trebuie să avem o înțelegere, nu poți controla modul de aranjare a 5.000 de persoane într-un stadion. Probabil că vor trebui să treacă luni bune până la momentul revenirii spectatorilor pe stadion", a declarat Ionuț Stroe la emisiunea Digisport.

Ministrul Ionuț Stroe a explicat cum se vor desfășura meciurile

Liga 1 ar putea primi undă verde din partea oficialităților. Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a prezentat scenariile de reluare a competiției.

"Putem să ne gândim la 15 mai ca un reper de repornire a activităților sportive, însă sistemul va fi unul de izolare, va debuta cu faza de pregătire, în niciun caz cu competiții. O lună de zile, jucătorii vor fi testați, apoi vor porni antrenamentele cu un număr redus de participanți.

Reclamă

Doar dacă condițiile ne vor permite să trecem mai departe, vom face acest lucru. La sporturile de echipă e risc epidemiologic ridicat. Competiția națională de fotbal va fi reluată, suntem obligați să fim optimiști", a spus Stroe. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo Vezi toate știrile
Citește și