Închide meniul

Portugalia – Germania este finala Campionatului European U21

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2021, 8:33

Portugalia – Germania este finala Campionatului European U21

Profimedia

Portugalia U21 - Germania U21 este finala Campionatului European de fotbal

Portugalia – Germania este finala Campionatului European U21. Portughezii s-au calificat graţie unui autogol marcat de Cuenca, în finalul meciului cu Spania. De cealaltă, parte, Germania a învins Olanda cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia – Germania este finala Campionatului European U21

Echipele de tineret ale Portugaliei şi Germaniei se vor întâlni, duminică, la Ljubljana, în finala Campionatului European pentru jucători sub 21 de ani.

Portugalia a învins, joi, în semifinale, la Maribor (Slovenia), echipa Spaniei, prin autogolul lui Cuenca din minutul 80. Lusitanii au mai fost de două ori în ultimul act, în 1994 şi 2015, dar au pierdut de fiecare dată, scrie news.ro.

Germania a trecut, tot joi, la Szekesfehervar (Ungaria), cu scorul de 2-1, de formaţia Olandei. Au marcat Wirtz ‘1, ‘8, respectiv Schuurs ’67. Germanii au fost campioni în 2009 şi 2017 şi au mai jucat o finală, în 2019.

România a fost prezentă la turneul final, dar a fost eliminată în faza grupelor, care a avut loc la finalul lunii martie. „Tricolorii mici” au strâns cinci puncte, la fel ca Olanda şi Germania. Din Grupa A a mai făcut parte una dintre gazde, Ungaria, care nu a obţinut niciun punct.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și