Închide meniul

Postul problemă pentru Edi Iordănescu! Anunțul făcut de tehnicianul de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 8:18

Postul problemă pentru Edi Iordănescu! Anunțul făcut de tehnicianul de la FCSB

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ultimii doi sunt fundași stânga, ceea ce înseamnă că postul respectiv este unul problemă la FCSB. Edi Iordănescu îl are la dispoziție doar pe Risto Radunovic, pentru a evolua pe acel post. În cazul în care muntenegreanul pățește ceva, Edi Iordănescu va fi nevoit să improvizeze în banda stângă a apărării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Șerban va lipsi o perioadă mai lungă

Conform lui Edi Iordănescu, tânărul fundaș stânga va lipsi o perioada mai lunga de timp. Șerban este unul dintre preferații lui Becali și îi luase fața lui Radunovic, până nu ar veni actualul tehnician.

Șerban mai are de stat o lună, o lună și un pic”, a declarat Edi Iordănescu pentru digisport.ro.

Sorin Șerban, impus de Gigi Becali în primul 11

Șerban era unul dintre preferații lui Becali. Pe când patronul de la FCSB făcea echipa, tânărul jucător era titular. Gigi Becali și-a explicat la acea vreme decizia.

Eu consider că Șerban ne ajută mai mult în atac decât Radunovic. Cu Radunovic nu s-a întâmplat nimic, nu are nicio vină, a fost schimbat doar din punct de vedere al jocului.

Reclamă

M-am gândit că Șerban e mai bun în atac. E și U21, îmi place mie mai mult de el și cu asta basta„, spunea Becali acum vreo două luni.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și