Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Povestea celebrelor ceasuri pe care Gigi Becali le-a făcut cadou jucătorilor de la Steaua! Ducu Ninu încă-l mai poartă: ”Este o amintire plăcută!”

Silviu Corneanu Publicat: 23 noiembrie 2021, 15:03

Povestea celebrelor ceasuri pe care Gigi Becali le-a făcut cadou jucătorilor de la Steaua! Ducu Ninu încă-l mai poartă: ”Este o amintire plăcută!”

Ninu a venit în emisiune cu ceasul primit cadou de la Becali

AS.ro

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Ducu Ninu a fost invitat la AS.ro LIVE

200.000 de euro a cheltuit Becali pentru ceasurile pe care le-a dat jucătorilor și staff-ului tehnic. Un astfel de ceas valora la vremea respectivă aproximativ 4.500 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eram la o masă cu echipa, iar Adi Ilie, care era scouter pentru Steaua, care avea ceas primit de la Valencia, i-a propus lui Gigi, dacă intrăm în grupe să ne dea astfel de cadouri.

E scris pe spate. Numărul de pe tricou, UCL, anul în care ne-am calificat, 2007, FC Steaua. Nu e vorba de ceas, cât despre faptul că este o amintire plăcută, încă mai merge”, a povestit Ducu Ninu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Jerry Gane a primit și el un astfel de ceas la St. Gallen

Un alt patron care a făcut un astfel de gest este al celor de la St. Gallen. Elvețienii au luat campionatul după aproape 100 de ani, cu, al nostru, Jerry Gane în prim plan. Finanțatorul celor de la St. Gallen, de la acea vreme, le-a oferit jucătorilor săi câte un ceas, în semn de recunoștiință.

Reclamă

Surpriza a venit în momentul în care patronul elvețienilor a mai scos o cutie de ceasuri și le-a oferit câte unul și soțiilor sau prietenelor jucătorilor. Omul de afacerei și-a explicat gestul prin faptul că ele au fost cele care le-au fost alături timp de un an de zile, cât s-a luptat pentru titlul respectiv.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!