Închide meniul

Presa din Cehia a reacționat după ce Gigi Becali l-a pus la zid pe Zdenek Ondrasek: „Extravagantul patron nu are milă”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2021, 17:24

Presa din Cehia a reacționat după ce Gigi Becali l-a pus la zid pe Zdenek Ondrasek: „Extravagantul patron nu are milă

Gigi Becali, ipostază fabuloasă

Hepta

Jurnaliștii cehi sunt de părere că Zdenek Ondrasek va avea mult de suferit la FCSB, până să intre în grațiile patronului, dacă va intra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Și-a luat-o grav de la noul său șef”, au titrat cehii.

Presa din Cehia a reacționat după criticile lui Gigi Becali la adresa lui Zdenek Ondrasek.

„Să mergi la o echipă nouă este un moment crucial pentru fiecare fotbalist. Zdeněk Ondrášek experimentează asta în prezent, la FCSB, în România. Dar lucrurile nu sunt ușoare pentru el. Patronul clubului, Gigi Becali, l-a criticat fără milă pe atacantul ceh, imediat după primul meci. ‘Nu este deloc la nivelul clubului nostru’, a spus acesta cu fermitate.

Evident, Ondrasek nu a făcut ceea ce era așteaptat de la el. Cel puțin din punctul de vedere al extravagantului patron, Gigi Becali. Acesta l-a criticat fără milă Ondrášek într-o emisiune TV.

Becali este cunoscut pentru faptul că spune lucurilor pe nume și nu are milă. Declarațiile sale controversate apar foarte des în presa din România. Prin urmare, în acest moment este dificil de estimat în ce direcție se va dezvolta legătura lui Ondrášek cu FCSB. Aventura lui în România, evident, nu a început într-un mod idilic”, au notat jurnaliștii de la isport.blesk.cz

Reclamă

Gigi Becali: „Iese mingea afară din capul lui Ondrasek”

Gigi Becali nu a fost impresionat de cehul Zdenek Ondrasek, care a jucat doar o repriză cu Botoşani, din prima etapă a Ligii 1. Nu a fost suficient pentru ca atacantul ceh să-şi impresioneze patronul.

„Ondrasek are niște calități. Iese mingea afară din capul lui. Nu vreau să-l mai critic pe băiat. Nu mi-a plăcut. Pe mine mă păcălește cu un lat„,a spus Gigi Beclai la Digisport.

FCSB a plătit 200.000 de euro ca să-l aducă pe Ondrasek de la Viktoria Plzen. În stagiunea precedentă din campionatul Cehiei, acesta a înscris 6 goluri în 31 de partide.

Reclamă 4 / 0/3

32 de ani are Zdenek Ondrasek. El este cotat de transfermarkt.com la 650.000 de euro.

Recomandări
  • Zdnenek Ondrasek, desființat de Gigi Becali
  • Reacția presei din Cehia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și