Închide meniul

Presa din Ungaria a reacționat, după ce Sepsi a câștigat la masa verde meciul cu FC U Craiova 1948

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 februarie 2023, 18:18

Presa din Ungaria a reacționat, după ce Sepsi a câștigat la masa verde meciul cu FC U Craiova 1948

Presa din Ungaria a reacționat, după ce Sepsi a câștigat la masa verde meciul cu FC U Craiova 1948

Jucătorii lui Sepsi, în timpul unui meci / Profimedia

Presa din Ungaria a reacționat, după ce Sepsi a câștigat la masa verde meciul cu FC U Craiova 1948. Comisia de Disciplină a luat astăzi o decizie dură împotriva oltenilor. Formația din Bănie a pierdut cu 0-3 duelul cu Sepsi și va fi nevoită să dispute 6 meciuri fără spectatori, în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii din Ungaria au scris despre caz încă de la începutul său, iar acum a venit și reacția la decizia luată de oficialii Federației Române de Fotbal.

Presa din Ungaria a reacționat, după ce Sepsi a câștigat la masa verde meciul cu FC U Craiova 1948

„După două amânări, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat verdictul, miercuri, pentru meciul Sepsi – FC U Craiova, înterupt pe 29 ianuarie din cauza scandărilor împotriva Ungariei ale fanilor oaspeți.

Conform deciziei, Sepsi va primi punctele și va câștiga cu 3-0, iar fanii Craiovei nu vor putea participa la următoarele șase meciuri din deplasare. În plus, Sepsi a fost amendată cu 25.000 de lei, iar FC U Craiova cu 22.500 de lei din cauza problemelor de organizare.

Întrebat de Nemzeti Sport despre verdict, președintele Attila Hadnagy a spus că ‘este o decizie corectă și normală, conform regulamentului’. Conducerea vrea să discute mai întâi în cadrul clubului amenda primită de Sepsi.

Reclamă

Clubul din Craiova, care și-a bazat apărarea pe responsabilitatea clubului gazdă, este surprins de verdict și va face apel la Comisia de Recurs din cadrul FRF, iar apoi, dacă va fi necesar, la TAS”, a scris Nemzeti Sport.

„Așteptarea a luat sfârșit. S-a luat decizia în cazul meciului suspendat al lui Sepsi. Cazul, care a durat aproape o lună, a ajuns la final miercuri, la prânz. Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câștige la masa verde meciul cu FC U Craiova, 3-0”, a scris și publicația în limba maghiară Szekelyhon.

Prima reacție din tabăra celor de la FC U Craiova 1948 după ce Sepsi a câștigat la masa verde cu 3-0: „Vom face recurs și mergem și la TAS!”

Marcel Pușcaș, directorul general de la FC U Craiova 1948, a avut o reacție dură după decizia luată de oficialii FRF.

Reclamă 4 / 0/3

„Este cel puţin ciudată. Vom face recurs şi mergem şi la TAS. În cazul în care vom câştiga şi precis la TAS va fi o altă interpretare, nu ştiu ce se va întâmpla cu competiţia. Cine a luat această decizie trebuia să se gânească de două ori.

Să te duci undeva pe la sfârşitul play-off-ului ca termen şi să ne dea nouă dreptate pentru o slabă organizare a celor de la Sepsi şi să se întoarce rezultatele. Ce se va întâmpla? Ca să nu mai existe discuţii, cea mai simplă situaţie era să se joace fără suporteri. Nu se mai ajungea la TAS.

Vina cea mai mare nu o are Chivulete, el a aplicat regulamentul. Ştia că pentru scandări trebuie oprit jocul. S-a pripit, zic eu, să nu ia decizia la prima scandare. Aşa face un om cu experienţă, să îi mai lase un minut să fiarbă în suc propriu. Nu mai era asftfel decizia de azi.

Vina cea mai mare o are observatorul de joc. În Legea 4 scrie foarte clar. Există o lege în România, un regulament nu poate să bată nicio lege! Legea este cea care face legea şi nu un regulament. Când iei o decizie radicală trebuie să acţionezi în spiritul legii”, a declarat Marcel Pușcaș la digisport.ro.

Recomandări
  • Sepsi a câștigat la masa verde meciul cu FC U Craiova 1948
  • Presa din Ungaria a reacționat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și