Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Prețul cel bun pentru echipa de pe locul 2 din Liga 1! „Am avut o discuție cu cineva de afară!” Câți bani vrea Valeriu Iftime pe FC Botoșani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2021, 9:39

Prețul cel bun pentru echipa de pe locul 2 din Liga 1! „Am avut o discuție cu cineva de afară! Câți bani vrea Valeriu Iftime pe FC Botoșani

Valeriu Iftime, dezvăluiri saavuroase la AS.ro LIVE

AS.ro

Iftime susține că vrea 3.000.000 milioane de euro pentru echipa care, în acest moment, este pe locul doi în Liga 1. Finanțatorul celor de la FC Botoșani vrea un milion de euro înainte, iar dacă echipa va face performanță nu mai vrea niciun ban. În caz contrar, Iftime mai solicită încă două milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime vrea 3.000.000 de euro pe FC Botoșani

Iftime a anunțat faptul că echipa sa nu are nicio datorie, în acest moment.

Da, am fost tentat să renunț. Nu numai o dată. Niciodată când sunt supărat. Nu m-am gândit să mă las când eram supărat. Când o duc foarte, foarte bine zic că acum o dau. Pentru că s-ar putea să o ia cineva. FC Botoşani nu are nicio datorie.

În Botoșani nu există cineva care să poată lua echipa. Să pot să i-o dau. Din afară am avut cu cineva o discuţie, am pus două condiţii. Aş da clubul, dar să-l ţină trei ani de zile, nu degeaba. Îmi dai 3 milioane de euro, 1.000.000 acum, iar restul după trei ani.

Vreau să mă asiguri că investești în echipă și măcar câțiva ani nu va dispărea clubul. Dacă echipa merge bine și rupe, nu îmi mai dai nimic„, a spus Valeriu Iftimea AS.ro LIVE.

Reclamă

5.000.000 de euro este bugetul pe un an al celor de la FC Botoșani

Finanțatorul celor de la Botoșani a dezvăluit de câți bani este nevoie pentru a ține o echipă care să se bată la play-off-ul Ligii 1. Aproximativ 5.000.000 de euro este bugetul celor de la Botoșani, în acest sezon.

Botoșaniul, acum, are un buget de 4,9 milioane de euro. Eu primesc 2,6 milioane de euro din drepturile TV. Mai sunt 2,3 milioane de euro de adus„, a mai spus Iftime la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Valeriu Iftime a dorit de mai multe ori să renunțe la echipă
    Condițiile puse pentru a ceda FC Botoșani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și