Închide meniul

Prețurile uriașe de la Mamaia te lasă cu gura căscată. O femeie anunță că a cheltuit 2.500 de euro într-o săptămână

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2020, 5:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Prețurile uriașe de la Mamaia te lasă cu gura căscată. O femeie anunță că a cheltuit 2.500 de euro într-o săptămână

MMA / Radu Vioreanu via Hepta

Plaja Mamaia

Turoperatorul IRI Travel a realizat studiul ”Turism la tine acasă”, unde găsim prețurile exorbitante de la Mamaia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, în perla litoralului românesc, un cuplu care vrea să petreacă 7 zile la un hotel de 3 stele va plăti de la 1.700 de lei în sus. Dacă se adaugă și un copil mic, ajungem la 1.800 de lei, fără masă inclusă.

Dacă vorbim de hoteluri de 4 stele, un cuplu va scoate din buzunare cel puțin 2.650 de lei, iar dacă familia are și un copil cu vârsta până la 5 ani, tariful pornește de la 3.200 de lei. 

O turistă susţine că a cheltuit, în Mamaia, cu două săptămâni în urmă, 2.500 de euro.

"Sincer? 2.500 de euro și nu e ok, având în vedere serviciile, ar fi trebuit să fie mai ieftin. Totuși nu suntem în Dubai, nu suntem în Maldive, suntem pe plajă în România", a spus femeia. 

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și