Închide meniul

Prima condiţie pentru ca Laurenţiu Reghecampf să revină în Liga 1

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 12:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Prima condiţie pentru ca Laurenţiu Reghecampf să revină în Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Laurenţiu Reghecampf o antrenează pe Al Wasl

"Păi, dacă ar fi buget de 20 de milioane de euro, ar veni şi Reghe antrenor la Hermannstadt. Am discutat foarte puţin cu Anamaria Prodan cât a fost aici pentru că, după ce s-au parafat actele, am fost şi eu şi am discutat, pentru că am avut antrenament. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am discutat puţin cu ea, aţi văzut şi voi declaraţia Anei că nu se pune nicio problemă (n.r. – în privinţa schimbării antrenorului).

Acum ştiţi şi voi. Ca antrenor, dacă ai rezultate, rămâi, nu e numai la Sibiu, este peste tot. Dar eu sper să avem o relaţie frumoasă şi să avem succes împreună pentru că până la urmă asta contează”, a spus Miriuţă, la Telekomsport. 

Suma reală investită de Anamaria Prodan la Hermannstadt

Sibienii aveau mari probleme cu banii şi riscau să intre în colaps financiar. Au avut nevoie urgent de 230.000 de euro pentru a putea primi licenţa. 

Astfel, Prodan a ajuns la Hermannstadt penrru a salva clubul. Ea a investit deja 350.000 de euro şi va primi în schimb puterea totală de a lua decizii la club. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

18:56

VIDEOAntrenamentele din Porsche Supercup din Austria au fost LIVE, în AntenaPLAY! Cursa va fi duminică, de la 12:45

18:33

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și