Închide meniul

Prima decizie luată de Adina Niculae, la Astra. Ce se întâmplă cu salariile jucătorilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 6:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Prima decizie luată de Adina Niculae, la Astra. Ce se întâmplă cu salariile jucătorilor

businessmagazin.ro

Adina Niculae e fiica lui Ioan Niculae

”Suntem alături de el și dorim ca el să revină lângă echipă, avem nevoie de susținere. Îi mulțumesc și doamnei Niculae, a venit la hotel, am avut o discuție cu căpitanii de echipă și doamna Niculae l-a mandatat pe Dani Coman, el va răspunde de clubul Astra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avem promisiuni că se rezolvă restanțele financiare, jucătorii merită și atunci putem cere mult mai mult de la ei”, a spus Neagoe după meciul cu Dinamo. 

Adina Niculae, fata lui Ioan Niculae, va conduce clubul Astra

Adina are 31 de ani şi a absolvit Facultatea de Management, la ASE, fiind implicată direct în mai multe afaceri ale lui Ioan Niculae. Ea face parte din board-ul de conducere al Interagro, compania care se ocupă de 50.000 de hectare de teren agricol.

Adina se află într-o relaţie de cinci ani cu Alexandru Hurdugaci Jr, unul dintre oamenii care au promovat flyboard în ţara noastră. Femeia s-a ferit întotdeuna de apariţiile în lumea mondenă şi este pasionată de pilotaj.

În acest sens, deţine un elicopter în valoare de 11 milioane de euro. Ea are, alături de Ioan Niculae, mai multe afaceri, printre care o companie de taxi aerian de lux. Dacă în urmă cu şase ani, ea conducea un Ferrari 612 Scaglietti, acum a trecut la Porsche.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și